fps oyunlarda mouse takılıyordu garantiye yolladığımda herhangi bir sorun olmadığını söylediler fakat iade isteyince kabul ettilerne gibi sorun yasadiniz acaba, bende ayni mouse u almayi dusunuyordum da
Dur yeni aldım hevesimi kaçırmafurylevel z1 almıştım fakat sorun çıktığı için iade ettim vxe r1 pro düşündüm başka öneriler varsa şimdiden teşekkürler
benden kaynaklanan bi sorun olabilir belki aynı şekilde dongle ile kullandıgım kulaklığım var razerin belki iki dongle birbiriyle çakışıyordur dediler usb portları birbirinden uzak yerlerde kullanmamı önerdiler fakat fayda etmediDur yeni aldım hevesimi kaçırma
çok aşırı iyi bir mouse beklentim yok hocam razer deathadder v2 mini kullanıyordum o bile yeterliydi sadece kablosuz bir mouse geçmek istedim furylevelde aynı şekilde yeterliydi fakat bu takılma sorunu üzdüstok beklersen ve ustune para koyabılırsen vxe mad r al derim
Olabilir uzatma aparatıyla kullanıyorum henüz bi sorun yaşamadım. İadeyi kabul etmeleri iyi olmuş ne kadar süre olmuştu alalı?benden kaynaklanan bi sorun olabilir belki aynı şekilde dongle ile kullandıgım kulaklığım var razerin belki iki dongle birbiriyle çakışıyordur dediler usb portları birbirinden uzak yerlerde kullanmamı önerdiler fakat fayda etmedi
z1 çöpfurylevel z1 almıştım fakat sorun çıktığı için iade ettim vxe r1 pro düşündüm başka öneriler varsa şimdiden teşekkürler
tam 15 gün icinde iadeye gönderdim kabul ettiler sağolsunlarOlabilir uzatma aparatıyla kullanıyorum henüz bi sorun yaşamadım. İadeyi kabul etmeleri iyi olmuş ne kadar süre olmuştu alalı?
stok beklerken fiyatlar hep artıyor hocam o yüzden stoktan bişeyler bakıyorum2300 e VXE Mad R vardı. Ama şu an stok bitmiş bekleyin derim 2,5K civarı girer.
ne önerirsiniz hocamz1 çöp
Temudan 159 pro, Helios 2de olabilir.tam 15 gün icinde iadeye gönderdim kabul ettiler sağolsunlar
Mesaj otomatik birleştirildi:
stok beklerken fiyatlar hep artıyor hocam o yüzden stoktan bişeyler bakıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
ne önerirsiniz hocam