2000tl Max kulaklık önerisi

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
6,925
2.el kaliteli kulaklık ariyorum bulduğum modeller şunlar

Corsair void elite RGB USB veya kablosuz
Logitech g pro x
Razer v2 USB
Razer v2 pro
Hs80 usb

Öneriniz varsa öneriye açığım düşündüğüm model g pro x çok öneriyorlar yardımcı olursanız sevinirim

Sıfır olarak ayrıca gamepowerun yeni çıkan kulaklığı da olabilir alabilirim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

V2 pro yurtidsi kutu açılmamış da alabilirim 1900tl

Son düzenleme:
Sağlam bişi arıyorum knk bu pek iyi olduğunu sanmıyorum

Logitech g pro x
Razer v2 USB

Öneriniz varsa öneriye açığım düşündüğüm model g pro x çok öneriyorlar yardımcı olursanız sevinirim

Razer V2 kullandım çok memnun kaldım. V2 pro kablosuza geçtim tavsiye ederim.

Ancak aldıktan sonra technopattaki razer mühendislerinden blackshark ekolayzır ayarlarını yapmanızı öneririm

Razer barracuda x' e bakabilirsin.

Kablosuzlarin performansı iyi değil sanırım hs80 USB g pro x v2 pro arasındayım şuan sanirim
Hangi konuda iyi olmadığını düşünüyorsun? Gecikme olarak düşünüyorsan emin ol fark edilemeyecek kadar düşük gecikmeye sahip. Ses seviyesinin de iyi olduğunu düşünüyorum ben 20 ses seviyesinde bile yeterince fazla buluyorum. Şarj en az 15 saat gidiyor ayrıca şarjı bitince beklemek zorunda da değilsin şarja takılı iken de kullanabilirsin. Kablo kalitesi muazzam. Sadece bluetooth özelliği olmaması kötü o kadar. Ben kullanıyorum öneririm ama yine de senin tercihin.

Hangi konuda iyi olmadığını düşünüyorsun? Gecikme olarak düşünüyorsan emin ol fark edilemeyecek kadar düşük gecikmeye sahip. Ses seviyesinin de iyi olduğunu düşünüyorum ben 20 ses seviyesinde bile yeterince fazla buluyorum. Şarj en az 15 saat gidiyor ayrıca şarjı bitince beklemek zorunda da değilsin şarja takılı iken de kullanabilirsin. Kablo kalitesi muazzam. Sadece bluetooth özelliği olmaması kötü o kadar. Ben kullanıyorum öneririm ama yine de senin tercihin.
Hs 80 USB RGB modlei 1600tl kutu açılmamış var 400tl verip v2 pro alsam sesi daha iyi olucaksa veririm de kotumudur hs80 den ?

Logitech g pro x
Razer v2 USB
Razer v2 pro
Hs80 usb

Keçiören'de v2 pro satan arkadaş bedavaya veriyor.

İstanbul'dan almam orunlu v2 pro logitech g pro x ve hs80 USB arasında kaldım sen n önerirsin hs80 USB 1600tl ye buldum yurtdışı ama kutu açılmamış
Pazarlık yapıp 2k'ya param güvende ile v2 pro alırdım.
Hemen hemen aynı gibiler;

Pazarlık yapıp 2k'ya param güvende ile v2 pro alırdım.
Hemen hemen aynı gibiler;

mikrofona devasa bir fark olduğu söyleniyor ama rahat değil diyolar USB versiyonu biraz daha hafifmis rahatlık da önemli

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,209,367
Üyeler
194,961
Son üye
eronforyou
Geri