2009 Model PC İçin Hangi Linux ?

Disk TEST.png

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Önerim size bir disk testi yapmanız
Attığım siteden bios varmı diye bakmanız.
Attığınız linki daha önce en az 3 kere denedim, bilgisayarın arkasında seri no var onu giriyorum ama asla sonuç alamıyorum. sürekli dönüp duruyor.

250 GB ucuz bir ssd önerebilir misiniz ?

Attığınız linki daha önce en az 3 kere denedim, bilgisayarın arkasında seri no var onu giriyorum ama asla sonuç alamıyorum. sürekli dönüp duruyor.
Driver yok bitmiş ölmüş hocam :(

Alıntıyı görüntüle

Crystal mark Info atarmisiniz? Size zahmet

Processor: Intel Core t4200 2.00GHz (2 cores, 2 threads, 1MB cache)
Anakart: Clevo M540SS
Harddisk: Seagate Thin Laptop Harddisk (130MB/sn okuma, 31MB/sn yazma, 500GB)
RAM: Hi Level 2+2=4GB (İkisi de 333 MHz, DDR 2)
Graphics: SiS Mirage 3+ Graphics (320 MB)
Please download Knoppix (which is a Debian based LiveCD) and boot up your laptop using USB/CD drive. Since knoppix boots up the system till level 5 ie. Networking + Desktop environment you will know what doesn't work.

Knoppix 9.1 release notes and download information is available at https://www.knopper.net/knoppix/knoppix910-en.html

Give it a try and it should work for you. Hope this helps !

Lütfen Knoppix'i (Debian tabanlı bir LiveCD'dir) indirin ve dizüstü bilgisayarınızı USB/CD sürücüsü kullanarak başlatın. Knoppix, sistemi 5. seviyeye kadar başlattığından, yani. Ağ + Masaüstü ortamında neyin işe yaramadığını bileceksiniz.

Knoppix 9.1 sürüm notları ve indirme bilgileri https://www.knopper.net/knoppix/knoppix910-en.html adresinde mevcuttur.

Bir deneyin ve sizin için çalışması gerekir. Bu yardımcı olur umarım !
Eyw gerek kalmadı, yeni bir SSD aldım artık Windows 10 kullanıyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,093,722
Üyeler
173,867
Son üye
Quiesss
Geri