AmerikaPrezınt
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 165
200k civarı araba arıyorum. Önceliğim masraflı olmaması ve sedan olması şimdiden teşekkürler.
Clio Lara bakabilirsin200k civarı araba arıyorum. Önceliğim masraflı olmaması ve sedan olması şimdiden teşekkürler.
Yumurta kasa hyundai accent200k civarı araba arıyorum. Önceliğim masraflı olmaması ve sedan olması şimdiden teşekkürler.
ne alakası varHocam masraflı olmayacaksa euroncap ten yüksek puan alan bir şey bakmalısın.
Allah korusun kaza olsa ve araba sağlam değilse çoğu gider bu da daha çok masraf?ne alakası var
masraf derken motor , mekanik , şanzıman, alt takım gibi masrafları söylemiş yüksek ihtimalleAllah korusun kaza olsa ve araba sağlam değilse çoğu gider bu da daha çok masraf?
O zaman başkamasraf derken motor , mekanik , şanzıman, alt takım gibi masrafları söylemiş yüksek ihtimalle
Hocam evet hem öyle hem de yakıt konusunda fazla üzmeyen.masraf derken motor , mekanik , şanzıman, alt takım gibi masrafları söylemiş yüksek ihtimalle
Yani yakıt israfı yapmasın.Hocam evet hem öyle hem de yakıt konusunda fazla üzmeyen.