clio 2200000 TL ye araç bakıyoruz evde kimsenin şöförlüğü yok ilk arabamız olacak bu fiyata ne önerirsiniz
şuan clio 2 en çok araştırdığımız araç fakat motor ve donanım paketine karar veremedim ne önerirsiniz?clio 2
accent era bu fiyatlara taksi çıkması dışı bulamıyorum albea da çok hoşumuza gitmiyor.Albea / Accent era Düşünebilirsin az yakmakta olup ve parçaları ucuzdur.
Linea bence sizi tatmin edebilir fiyatları ne oldu bilmiyorum ama bir bakmaya değer. Bakımı ve parçaları Fiat grubunun ucuz olduğundan çok masraf da çıkarmaz.200000 TL ye araç bakıyoruz evde kimsenin şöförlüğü yok ilk arabamız olacak bu fiyata ne önerirsiniz
Kral donanım paketini bilmiyorum da dizel alma. Ve alacaksan da en düşük 1.4 al, ama 16walf olsunşuan clio 2 en çok araştırdığımız araç fakat motor ve donanım paketine karar veremedim ne önerirsiniz?
accent era bu fiyatlara taksi çıkması dışı bulamıyorum albea da çok hoşumuza gitmiyor.
tecrübemiz olmadığı için doblo büyük bir araç olmaz mı?Dostum piyasaya yapmayacaksan aile kullanımı içinse Doblo al tamamen şahsi görüşürüm. 2000 model arabaya bineceğine 2010 üstü model bir arabaya bin. piyasası hızlı, arıza çıkarmayan, sürekli al sat yapıyorum doblo temizini bul al gözün arkada kalmasın bozuldu bozulacak yolda bırakacak mı diye düşünmezsin en azından iyi forumlar
vectralar da yine büyük gelir diye düşünüyorum ve piyasası daha hızlı bir araba olsa daha iyi olabilir.opel vektra bakabilirsin
lineaların elde tutulurları 280k civarında ne yazıkki.Linea bence sizi tatmin edebilir fiyatları ne oldu bilmiyorum ama bir bakmaya değer. Bakımı ve parçaları Fiat grubunun ucuz olduğundan çok masraf da çıkarmaz.
2001 2003 pololara bakmıştım onlar da güzel ama golf pek bulamadım.2000 golf
teşekkürler.Kral donanım paketini bilmiyorum da dizel alma. Ve alacaksan da en düşük 1.4 al, ama 16walf olsun
2007 Peugeot 207 lere de bakar mısın? Kendim şahsen kullandım ağabeyimin arabasını(2007 Peugeot 207 1.4 HDi Trendy). Görüntüsü olarak modelinin çok üstünde modern bir tasarımı var bence 207 lerin. Bazı parçaları pahalı bazıları orta halde fiyatları, dikkatli kullanınca uzun yıllar binebileceğinizi düşünüyorum. 200K bütçe ye temizi var mıdır onu da bilmiyorum. Hem küçük araç kolay park etme, trafikte rahat sürüş fazlasıyla tatmin eder diye düşünüyorum. Dizel olanını tercih ederseniz az da yakıyor.lineaların elde tutulurları 280k civarında ne yazıkki.
Doblo büyük araç olmaz megan tarzı sedan araçlar doblodan daha uzun.tecrübemiz olmadığı için doblo büyük bir araç olmaz mı?
vectralar da yine büyük gelir diye düşünüyorum ve piyasası daha hızlı bir araba olsa daha iyi olabilir.
lineaların elde tutulurları 280k civarında ne yazıkki.
2001 2003 pololara bakmıştım onlar da güzel ama golf pek bulamadım.
teşekkürler.
206 var daha çok bu bütçede.2007 Peugeot 207 lere de bakar mısın? Kendim şahsen kullandım ağabeyimin arabasını(2007 Peugeot 207 1.4 HDi Trendy). Görüntüsü olarak modelinin çok üstünde modern bir tasarımı var bence 207 lerin. Bazı parçaları pahalı bazıları orta halde fiyatları, dikkatli kullanınca uzun yıllar binebileceğinizi düşünüyorum. 200K bütçe ye temizi var mıdır onu da bilmiyorum. Hem küçük araç kolay park etme, trafikte rahat sürüş fazlasıyla tatmin eder diye düşünüyorum. Dizel olanını tercih ederseniz az da yakıyor.
benim açımdan pek sıkıntı değil doblo tarzı ticariler ama sadece ben kullanmayacağım için beğenmeyebilirler.Doblo büyük araç olmaz megan tarzı sedan araçlar doblodan daha uzun.
2003 golf 4 sahibiydim. Çok güzel araç çok konforlu ama arızası derdi bitmiyor. Vites halatı kronik sorun olur olmadık yerde kırılıyor. Yanında yedek taşıyıp değiştirmesini öğrenmen gerekebilir. Hala gruplarındayım demirden yapmışlar daha dayanıklı diyorlar.
Ne kadar yeni model o kadar iyi diyorum 200k bütçeye alınabilecek en iyi araç Doblo diyorum görüntüsü veya ticari olmasına takılmıyorsan eğer. Ticari ile hususi farkı her sene muayene olması ( eski aracı 2 senede bir sokmaktansa yeni aracı yer sene sokarım) 12 tane araç alıp satmama rağmen 7 tanesi Doblo şuan ki doblom 260binde 2014 model 100-200bin km deki araçlardan daha sağlıklı motoru var. 2003 golfle konforu kıyaslayamam ama bakımdan bakıma tamirciye gittiğim için kafam rahat