Neler Yeni

Öneri 200tl Civarı Mouse Önerisi

Yavuzhan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Yavuzhan KILIÇ
200tl civarında büyük ellere uygun mouse arıyorum. Hafi olması önemli. Önceki mousem Steelseries Rival 300s'di. Mousemden memnundum fakat arızalanınca yenisini almam gerekti. f/p mousepadli öneriniz varsa bekliyorum. İyi forumlar :)

ddarkbrother

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,838
İsim
Tandoğan Tan
200tl civarında büyük ellere uygun mouse arıyorum. Hafi olması önemli. Önceki mousem Steelseries Rival 300s'di. Mousemden memnundum fakat arızalanınca yenisini almam gerekti. f/p mousepadli öneriniz varsa bekliyorum. İyi forumlar :)
Dostum kesinlike Gamepower Ursa tavsiye ederim. 5 aydır sürekli olarak kullanıyorum gerek fps oyunlarında gerekse de mmo oyunlarında gerçekten takdire şayan bir performans sergilemekte. Hem hafif hem şık hem de aydınlatması gayet kaliteli ve güzel. Misal ben renkli mousepad kullandığım için mouse ise de full rgb olduğu için istediğim renkleri ayarlayarak ortama güzel bir hava katıyorum. Alacaksan seni asla pişman etmeyecektir. 10.000 DPİ'a kadar destekliyor zaten. Render vs yaparken de seni timelıne kısmında üzmeyeceğine temin edebilirim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Ömer Yusuf
rival 110 alabilirsin 230 TL'ye iyi bir mouse
Mesaj otomatik birleştirildi:

tutuş şeklin nedir

Top Bottom