Citivox
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 31
- İsim
- Salih N.
Prime üyelerine özel Amazon mobil uygulaması üzerinden yapılan alışverişlerde, 200 TL ve üzeri alışverişe 50 TL tutarında hediye çeki
1- Prime’a üye olmadan kampanyadan yararlanabilir miyim?
Kampanyadan yararlanmak için Prime müşterisi olmanız ya da Prime ücretsiz üyelik deneme sürecinde olmanız gereklidir.2- Prime Alışveriş Festivali öncesinde 200 TL tutarında alışveriş yaptım, kampanyadan yararlanabilir miyim?
Kampanyadan yararlanmak için Prime Alışveriş Festivali sürecinde sipariş vermeniz gereklidir, promosyonun geçerli olduğu süre dışındaki tarihlerde verilen siparişlere devredilemez veya uygulanamaz3- Kampanyadan yararlanmak için gereken koşullar nedir?
Mobil uygulamamızdan tek seferde gerçekleştirdiğiniz 200 TL ve üzeri alışverişlerinizde geçerlidir. Kampanya süresi içinde gerçekleştirdiğiniz tüm alışverişlerinizde geçerlidir. Kampanyadan yararlanmak için Prime müşterisi olmanız ya da Prime ücretsiz üyelik deneme sürecinde olmanız gereklidir.4- Her 200 TL değerindeki alışverişlerde bu promosyonu defalarca kullanabilir miyim?
Kampanya süresi içinde her bir müşteri en fazla bir kez bu promosyondan yararlanabilir.5- 200 TL ve katları olacak şekilde (400,600,800 TL) alışveriş yaptım her 200 TL de bir olacak şekilde mi 50 TL tanımlanacak?
Kampanya kapsamında sadece tek sefere mahsus 50 TL tanımlanacaktır.6- Kampanyadan yararlanabilmek için mobil uygulamadan mı alışveriş yapmam gerekli?
Evet, Bu promosyon, Amazon mobil uygulaması üzerinden yapılan ve Prime üyesi müşterilerin alışverişlerini kapsamaktadır.7- Hediye kartları hesabıma ne zaman tanımlanır?
Alışverişinizi takiben 48 saat ‘in sonunda hesabınıza hediye bakiye tamamlanacaktır. Hediye kartı tanımlandığında bizden bilgilendirme amaçlı bir email alacaksınız. Örneğin; 18 Temmuz 2022 saat 19:00 ‘da aldığınız siparişin hediye kartı 20 Temmuz 2022 tarihinde 19:00’da hesabınıza tanımlanacaktır.8- Satın aldığım ürünlerin Amazon tarafından satılır ve gönderilir olması gerekiyor mu?
Kampanyaya bütün satıcılar dahildir.Siparişlerimi verdikten sonra görmem üzdü beni ama halen alım yapacak arkadaşlar var ise ekstradan güzel bi indirim oluyor.
Sayfa linki: https://www.amazon.com.tr/b/?_encod...&pd_rd_r=61f43dea-fe80-482d-97fb-ef0e2ab32a5f
Son düzenleme: