Sanal 7.1 gereksiz bir özellik.Sanal 7.1 Yok onda.
Sanal 7.1 gereksiz bir özellik.Sanal 7.1 Yok onda.
Kaç kere kullandın ?Sanal 7.1 gereksiz bir özellik.
Çok kullandım. Stereo kulaklıktan iyi falan da değildir, çok az fark var aralarında stereo ile.Kaç kere kullandın ?
+stereo kulaklıktan iyidir.
İşte bu cidden kommiktiStereo kulaklıktan iyi falan da değildir
@ArdaM senin düşüncen nedir? Sence sanal 7.1 gerekli bir özellik midir ve stereo ile aralarında çok bir fark var mıdır?İşte bu cidden kommikti
Çok fark var ama olumlu anlamda değil. 3 farklı 7.1 kulaklık kullandım, 7.1 açınca hiçbirinde ses kasamıyorum@ArdaM senin düşüncen nedir? Sence sanal 7.1 gerekli bir özellik midir ve stereo ile aralarında çok bir fark var mıdır?
3 Sene stereo kullandım.Sanal 7.1'in hiçbir faydası yok, çoğunluk da böyle düşünüyor.
@ArdaM senin düşüncen nedir? Sence sanal 7.1 gerekli bir özellik midir ve stereo ile aralarında çok bir fark var mıdır?
Kanka fark anlaşılıyor ama olumlu bir fark değil benim gözümde. A'dayım adam long kapıdaysa dibimde gibi geliyor yanlış info alıyorum3 Sene stereo kullandım.
2 hafta önce sanal 7.1'e geçtim fark anlaşılıyo.
Bilemem hocam. Herkesin görüşü farklı saygı duyarım.Kanka fark anlaşılıyor ama olumlu bir fark değil benim gözümde. A'dayım adam long kapıdaysa dibimde gibi geliyor yanlış info alıyorum