ZorTİnaYtİ
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 112
arkadaşlar zaranın parfüm seti vardı galibna aklımda o var bilenvarsa linkini atabilirmi yaz şeyimiydi neydi önerileriniz varsa onuda atabilirsiniz
Söylediğini bilmiyorum ancak öneri istersen DP'nin açık parfümlerinde Y1 ve S2 kokuları çok iyi ayriyetten Watssonda 100 tl gibi bir fiyata gerçekten güzel kokan bir parfüm alabilirsin.arkadaşlar zaranın parfüm seti vardı galibna aklımda o var bilenvarsa linkini atabilirmi yaz şeyimiydi neydi önerileriniz varsa onuda atabilirsiniz
arkadaşlar zaranın parfüm seti vardı galibna aklımda o var bilenvarsa linkini atabilirmi yaz şeyimiydi neydi önerileriniz varsa onuda atabilirsiniz
denicem yarın broSöylediğini bilmiyorum ancak öneri istersen DP'nin açık parfümlerinde Y1 ve S2 kokuları çok iyi ayriyetten Watssonda 100 TL gibi bir fiyata gerçekten güzel kokan bir parfüm alabilirsin.
arkadaşlar ağır koku istemiyorum hafif fresh bi koku olsun ama uzun süre kalsın parfümden pek anlamıyorum böyle bşi oluyormu bilmiomarkadaşlar zaranın parfüm seti vardı galibna aklımda o var bilenvarsa linkini atabilirmi yaz şeyimiydi neydi önerileriniz varsa onuda atabilirsiniz
Biraz çiçeksi tarzı bir kokusu var pekte ağır değil rahat hissettiriyor. Kalıcılığı uzun bir parfürm. İndirimle 200'e aldım beğendim.denicem yarın bro
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
arkadaşlar ağır koku istemiyorum hafif fresh bi koku olsun ama uzun süre kalsın parfümden pek anlamıyorum böyle bşi oluyormu bilmiom
Piyasa da doldurma olarak en kaliteli parfüm firması D&P'dir.arkadaşlar zaranın parfüm seti vardı galibna aklımda o var bilenvarsa linkini atabilirmi yaz şeyimiydi neydi önerileriniz varsa onuda atabilirsiniz
Malesef kanka yok ,:/Bahsettiğiniz Zara muhtemelen "Seoul" ve "Seoul Summer".
Ama size önerim yaşadığınız şehirde MAD Parfüm şubesi varsa gidip deneyerek almak.
https://www.zara.com/tr/tr/share/-p..._iOS&utm_source=red_social_movil&v1=177653164 buyduPiyasa da doldurma olarak en kaliteli parfüm firması D&P'dir.
200 TL'ye orjinal alırım düşüncesine girmeyin , çünkü hepsi sahte.
Bu zaman da 200 TL'ye orjinal bulamazsınız yani.
Doldurma olarak da D&P'deki yazacağım kod'daki parfüm'leri mağazasına giderek test edebilirsiniz.
Gucci Guilty-G8
Versace Eros-V3
Lacoste Red-L5
Burberry London-B17
Burberry İntense-B15
Bunların dışında da kullandığınız herhangi bir parfümün ismini verirseniz yardımcı olurlar ve o kod'daki ürünü size test ettirebilirler ve memnun kalırsanız da gönlünüze göre satın alırsınız![]()
bunu sipariş verdim nasıl bişi bakalım görücezBiraz çiçeksi tarzı bir kokusu var pekte ağır değil rahat hissettiriyor. Kalıcılığı uzun bir parfürm. İndirimle 200'e aldım beğendim.
![]()
MYW 'FEELING' EDP Erkek Parfüm - Fiyatı, Yorumları
MYW 'FEELING' EDP Erkek Parfüm yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Pişman olmazsın kalitelidir.