Neler Yeni

200tl parfüm öneri

ZorTİnaYtİ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
106
İsim
Eyupcan
arkadaşlar zaranın parfüm seti vardı galibna aklımda o var bilenvarsa linkini atabilirmi yaz şeyimiydi neydi önerileriniz varsa onuda atabilirsiniz

melihv48

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
223
İsim
Melih Özcan
Bargellonun kendi orj parfümü var yakoud diye bakabilirsin güzel parfüm hoşuma gitti kalıcılığı da iyi.

Vurallame

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Ömer Vural
arkadaşlar zaranın parfüm seti vardı galibna aklımda o var bilenvarsa linkini atabilirmi yaz şeyimiydi neydi önerileriniz varsa onuda atabilirsiniz
Söylediğini bilmiyorum ancak öneri istersen DP'nin açık parfümlerinde Y1 ve S2 kokuları çok iyi ayriyetten Watssonda 100 tl gibi bir fiyata gerçekten güzel kokan bir parfüm alabilirsin.

Rookie Forumer

80+ Bronze

ZorTİnaYtİ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
106
İsim
Eyupcan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Söylediğini bilmiyorum ancak öneri istersen DP'nin açık parfümlerinde Y1 ve S2 kokuları çok iyi ayriyetten Watssonda 100 TL gibi bir fiyata gerçekten güzel kokan bir parfüm alabilirsin.
denicem yarın bro
Mesaj otomatik birleştirildi:

arkadaşlar ağır koku istemiyorum hafif fresh bi koku olsun ama uzun süre kalsın parfümden pek anlamıyorum böyle bşi oluyormu bilmiom

Qbört

80+ Bronze
denicem yarın bro

arkadaşlar ağır koku istemiyorum hafif fresh bi koku olsun ama uzun süre kalsın parfümden pek anlamıyorum böyle bşi oluyormu bilmiom
Biraz çiçeksi tarzı bir kokusu var pekte ağır değil rahat hissettiriyor. Kalıcılığı uzun bir parfürm. İndirimle 200'e aldım beğendim.

Pişman olmazsın kalitelidir.

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Bahsettiğiniz Zara muhtemelen "Seoul" ve "Seoul Summer".
Ama size önerim yaşadığınız şehirde MAD Parfüm şubesi varsa gidip deneyerek almak.

Kadir_1987

80+ Silver
Piyasa da doldurma olarak en kaliteli parfüm firması D&P'dir.
200 tl'ye orjinal alırım düşüncesine girmeyin , çünkü hepsi sahte.
Bu zaman da 200 tl'ye orjinal bulamazsınız yani.
Doldurma olarak da D&P'deki yazacağım kod'daki parfüm'leri mağazasına giderek test edebilirsiniz.

Gucci Guilty-G8
Versace Eros-V3
Lacoste Red-L5
Burberry London-B17
Burberry İntense-B15

Bunların dışında da kullandığınız herhangi bir parfümün ismini verirseniz yardımcı olurlar ve o kod'daki ürünü size test ettirebilirler ve memnun kalırsanız da gönlünüze göre satın alırsınız ;)

ZorTİnaYtİ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
106
İsim
Eyupcan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bahsettiğiniz Zara muhtemelen "Seoul" ve "Seoul Summer".
Ama size önerim yaşadığınız şehirde MAD Parfüm şubesi varsa gidip deneyerek almak.
Malesef kanka yok ,:/

Piyasa da doldurma olarak en kaliteli parfüm firması D&P'dir.
200 TL'ye orjinal alırım düşüncesine girmeyin , çünkü hepsi sahte.
Bu zaman da 200 TL'ye orjinal bulamazsınız yani.
Doldurma olarak da D&P'deki yazacağım kod'daki parfüm'leri mağazasına giderek test edebilirsiniz.

Gucci Guilty-G8
Versace Eros-V3
Lacoste Red-L5
Burberry London-B17
Burberry İntense-B15

Bunların dışında da kullandığınız herhangi bir parfümün ismini verirseniz yardımcı olurlar ve o kod'daki ürünü size test ettirebilirler ve memnun kalırsanız da gönlünüze göre satın alırsınız ;)
https://www.zara.com/tr/tr/share/-p..._iOS&utm_source=red_social_movil&v1=177653164 buydu

ArdaM

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,734
İsim
Arda Memiş
Instagram
@ardamemis_
Steam
https://steamcommunity.com/id/ArdaMemis/
Twitter
ardamemis_
Discord
Arda#0014
Davidoff Cool Water kullanıyorum. Kokusu çok güzel ama hiç kalıcı değil, sabahtan çıkıp akşama bir yere gideceksem öğleden sonra ikinci kez sıkmam gerekiyor. Uçuculuğu sorun değil diyorsan öneririm.

Yanakay

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
Metin Vardar
barber no1 tevsiye ederim kolonya olarak geçiyor ama parfümden farkı yok

ZorTİnaYtİ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
106
İsim
Eyupcan
Biraz çiçeksi tarzı bir kokusu var pekte ağır değil rahat hissettiriyor. Kalıcılığı uzun bir parfürm. İndirimle 200'e aldım beğendim.

Pişman olmazsın kalitelidir.
bunu sipariş verdim nasıl bişi bakalım görücez

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,937
Üyeler
160,909
Son üye
Antonio