Bence çok. 1 ayda %4 demek ve böyle ilerlemesi 1 yılda %48 demektir tabi bu telefon bataryalarında belki tolore edilebilir ilk kullanım rakamı vardır onu bilemem. Hani sonradan düzgün bir şekile girerse bilemiyorumMerhabalar, 1-1.5 Ay önce iPhone SE 2020 aldım ve pil sağlığım 96’ya düştü. Normal bir değer mi? Normal değilse pil sağlığımı nasıl koruyabilirim?
Bu kadar hızlı düşmemesi lazım bence ama kullanıma bağlıMerhabalar, 1-1.5 Ay önce iPhone SE 2020 aldım ve pil sağlığım 96’ya düştü. Normal bir değer mi? Normal değilse pil sağlığımı nasıl koruyabilirim?
yüzde 20'nin altına düşmeden şarja takın, yüzde 80'in üstüne çıkmadan şarjdan çıkartın, ve yüzde 30-40 arasına gelmeden güç tasarrufunu açmayın, bu şekilde bir süre kullanın farkı göreceksinizMerhabalar, 1-1.5 Ay önce iPhone SE 2020 aldım ve pil sağlığım 96’ya düştü. Normal bir değer mi? Normal değilse pil sağlığımı nasıl koruyabilirim?
Bu haberi okuyarak bile apple kullanılmaması gerektiği kanısındayım ve bu benim kendi görüşüm.Merhabalar, 1-1.5 Ay önce iPhone SE 2020 aldım ve pil sağlığım 96’ya düştü. Normal bir değer mi? Normal değilse pil sağlığımı nasıl koruyabilirim?
çok oyun oynarsan yani yorarsan olabilir bende deaynı tel var çok oyun oynayınca genel gündelik hayatta şarjı oynamasam da hızlı bitiyordu oyun falan sildim sonra kendine geldiMerhabalar, 1-1.5 Ay önce iPhone SE 2020 aldım ve pil sağlığım 96’ya düştü. Normal bir değer mi? Normal değilse pil sağlığımı nasıl koruyabilirim?
Apple bataryaları Samsung'dan alıyor diye biliyorum.Çoğu marka başka firmaya ürettirip takıyor zaten.O yavaşlatma meselesi ayrı bir dava pili ölmüş cihazlara yapıyorlardı,pil yenilenince düzeliyordu.Sonradan ayarlara eklendi zaten kullanıcı isterse açıyor.Firmayı savunduğumdan da değil bu.Pili sağlıklı telefon yavaşlamıyordu.Bu haberi okuyarak bile apple kullanılmaması gerektiği kanısındayım ve bu benim kendi görüşüm.
Herkesin görüşüne de saygım var.
Adamlar kabul edip dava kapansın diye para ödüyorlar ve davayı düşürmeye çalışıyorlar.
Haberi okursanız sizin de cihazınız bundan nasibini alıyor ne yazık ki.
Apple, 'iPhone bataryaları davası'nın kapanması için 113 milyon dolar ödeyecek - BBC News Türkçe
Apple'a karÅı açılan davada, kullanıcıları sıklıkla yeni modelleri almaya teÅvik etmek için Åirketin iPhone yazılım güncellemeleriyle telefonları büyük oranda yavaÅlattıÄı suçlaması yapılıyor. Apple, suçlamaları düÅürmek için 113 milyon dolar ödeyerek uzlaÅma yoluna...www.bbc.com
Pil öyle kolay ölmez zaten.Zaten 80 altına inerse ve 500 döngü olmadıysa garanti değiştiriyor.Onun olması da 500 döngüde cidden zor.Altına inerse pil bozuk kabul ediliyor.Bence çok. 1 ayda %4 demek ve böyle ilerlemesi 1 yılda %48 demektir tabi bu telefon bataryalarında belki tolore edilebilir ilk kullanım rakamı vardır onu bilemem. Hani sonradan düzgün bir şekile girerse bilemiyorum
Şarjda oynama,şarjını 5 in altına düşürme. Aşırı ısındırtma telefonu.
Apple bataryaları Samsung'dan alıyor diye biliyorum.Çoğu marka başka firmaya ürettirip takıyor zaten.O yavaşlatma meselesi ayrı bir dava pili ölmüş cihazlara yapıyorlardı,pil yenilenince düzeliyordu.Sonradan ayarlara eklendi zaten kullanıcı isterse açıyor.Firmayı savunduğumdan da değil bu.Pili sağlıklı telefon yavaşlamıyordu.
Pil öyle kolay ölmez zaten.Zaten 80 altına inerse ve 500 döngü olmadıysa garanti değiştiriyor.Onun olması da 500 döngüde cidden zor.Altına inerse pil bozuk kabul ediliyor.