Yazma o zaman ultra zekiHiç biri diyorum.
Nası ya? 3060ti ROG 3080 palit fiyatınaydı en sonAsus'un Dual modellerini başarılı buluyorum
Gerek fiyat uygunluğu gerek kalite anlamında
By yüzden Asus derim
hemde Tuf,rog,dual serilerininde segmentine göre olmasıda [fiyat olarak] gayet iyi.
Kalite anlamında 30 serisinde ASUS tarafında Strix modeller daha iyiydi ama konu F/P a geldiği zaman burda ben de Palit'i RTX 30 serisinde çok başarılı buldum. Gamerock modellere aşık olduğumu söyleyebilirimpalit tabikide
2020 genel olarak dedimNası ya? 3060ti ROG 3080 palit fiyatınaydı en son
Galax Tasarım Farkıyla Geçiyor Bence Ama Göz Zevki TabiDonanım Arşivi Forum, 2020 yılının EN BAŞARILI Ekran Kartı markasını seçiyor! Sizce 2020 yılında en başarılı ekran kartı markası kim oldu?
Oylamanın sonucuna göre kazanan markaya DA Forum adına ödül verilecektir. Herkesi oylamaya bekliyoruz.
!YORUMLARDA ÜYELERİ MANİPÜLE EDECEK YORUM YAPILMASI KESİNLİKLE YASAKTIR!
NOT: Marka sıralaması alfabetik sıraya göre yapılmıştır.
Bir sürü model var. Bunların arasında çok yakın modeller var ve bir marka F/P konusunda önde olabiliyorken diğeri kalitede önde olabiliyor. Bu yüzden bence doğru bir karşılaştırma olmaz. Anladıysan sevinirim ULTRA ZEKİ!Yazma o zaman ultra zeki
F/p açısından palitBir sürü model var. Bunların arasında çok yakın modeller var ve bir marka F/P konusunda önde olabiliyorken diğeri kalitede önde olabiliyor. Bu yüzden bence doğru bir karşılaştırma olmaz. Anladıysan sevinirim ULTRA ZEKİ!
Zotac:Donanım Arşivi Forum, 2020 yılının EN BAŞARILI Ekran Kartı markasını seçiyor! Sizce 2020 yılında en başarılı ekran kartı markası kim oldu?
Oylamanın sonucuna göre kazanan markaya DA Forum adına ödül verilecektir. Herkesi oylamaya bekliyoruz.
!YORUMLARDA ÜYELERİ MANİPÜLE EDECEK YORUM YAPILMASI KESİNLİKLE YASAKTIR!
NOT: Marka sıralaması alfabetik sıraya göre yapılmıştır.