Arda22
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 13,972
Hocam iyi kart ama ben biraz abartıldığını düşünüyorumÇıktığı anda 16 tane rekor kırdı evet abartılıyor.
Hocam iyi kart ama ben biraz abartıldığını düşünüyorumÇıktığı anda 16 tane rekor kırdı evet abartılıyor.
Kimsin senAh bi kim olduğumu bilsen böyle demezsin
Valla benim gözüme hitap ediyor, bembeyaz, özellikle ışıklandırması da güzel, soğutması iyi diye biliyorum, tabii alacak para yoktur büyük ihtimal, bir de stok ama olsun.Hocam iyi kart ama ben biraz abartıldığını düşünüyorum
Neden?Hocam iyi kart ama ben biraz abartıldığını düşünüyorum
Eski kral evga gönlümde taht kurdu her ne kadar o rgb ışıklandırma berbat olsa daDonanım Arşivi Forum, 2020 yılının EN BAŞARILI Ekran Kartı markasını seçiyor! Sizce 2020 yılında en başarılı ekran kartı markası kim oldu?
Oylamanın sonucuna göre kazanan markaya DA Forum adına ödül verilecektir. Herkesi oylamaya bekliyoruz.
!YORUMLARDA ÜYELERİ MANİPÜLE EDECEK YORUM YAPILMASI KESİNLİKLE YASAKTIR!
NOT: Marka sıralaması alfabetik sıraya göre yapılmıştır.
Hissetmek olabilir mi kanka doğrusu ? :dEski havasını his ettirdiği için PALİT
Bence gigabyte ve asus.Donanım Arşivi Forum, 2020 yılının EN BAŞARILI Ekran Kartı markasını seçiyor! Sizce 2020 yılında en başarılı ekran kartı markası kim oldu?
Oylamanın sonucuna göre kazanan markaya DA Forum adına ödül verilecektir. Herkesi oylamaya bekliyoruz.
!YORUMLARDA ÜYELERİ MANİPÜLE EDECEK YORUM YAPILMASI KESİNLİKLE YASAKTIR!
NOT: Marka sıralaması alfabetik sıraya göre yapılmıştır.