2020 Yılının En Başarılı Ekran Kartı Markası? - MARKA ÖDÜLLERİ

2020 Yılının En Başarılı Ekran Kartı Markası?

• Oy kullanan toplam üye
    1,468
  • Anket kapatıldı .
Ah bi kim olduğumu bilsen böyle demezsin
Kimsin sen
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam iyi kart ama ben biraz abartıldığını düşünüyorum
Valla benim gözüme hitap ediyor, bembeyaz, özellikle ışıklandırması da güzel, soğutması iyi diye biliyorum, tabii alacak para yoktur büyük ihtimal, bir de stok ama olsun.

Neden Asus bu kadar fazla? Fiyatı pahalı olduğundan mı?

Suprimlerin güzel olduğunu düşünüyorum ben... Alalı 1 ay oldu daha fanları dönmedi pes 2021 lol cs go. Biraz yoracağım kartı fanlar paslanmasın :D fakat HoF dediğiniz sanırım tahtı eline almış bulunmakta burdan tüm rakiplere başarılar diliyorum.

Evga çok iyi ve kaliteli bir marka. ancak ülkemize çok az destek verdiği için ürünleri de pahalı olduğu için satmıyor.

Donanım Arşivi Forum, 2020 yılının EN BAŞARILI Ekran Kartı markasını seçiyor! Sizce 2020 yılında en başarılı ekran kartı markası kim oldu?

Oylamanın sonucuna göre kazanan markaya DA Forum adına ödül verilecektir. Herkesi oylamaya bekliyoruz.

!YORUMLARDA ÜYELERİ MANİPÜLE EDECEK YORUM YAPILMASI KESİNLİKLE YASAKTIR!

NOT: Marka sıralaması alfabetik sıraya göre yapılmıştır.
Eski kral evga gönlümde taht kurdu her ne kadar o rgb ışıklandırma berbat olsa da

Asus'da ROG'un mükemmel komponent kalitesinden dolayı Asua derim. Tuf ve Dual'de de komponentleri sağlam.

Eski havasını hisettirdiği için PALİT

Son düzenleme:
Palit kullanıcısı olarak Asus'un değerini daha iyi anladım.
Asus diyorum. :love::love::love:

Donanım Arşivi Forum, 2020 yılının EN BAŞARILI Ekran Kartı markasını seçiyor! Sizce 2020 yılında en başarılı ekran kartı markası kim oldu?

Oylamanın sonucuna göre kazanan markaya DA Forum adına ödül verilecektir. Herkesi oylamaya bekliyoruz.

!YORUMLARDA ÜYELERİ MANİPÜLE EDECEK YORUM YAPILMASI KESİNLİKLE YASAKTIR!

NOT: Marka sıralaması alfabetik sıraya göre yapılmıştır.
Bence gigabyte ve asus.

Geri