2020 Yılının En Başarılı Ekran Kartı Markası? - MARKA ÖDÜLLERİ

2020 Yılının En Başarılı Ekran Kartı Markası?

• Oy kullanan toplam üye
    1,468
  • Anket kapatıldı .
Palit'in Game Rock tasarımı çok hoş. Oyum Palit'ten yana.

O-olm msı nasıl 55 oy alıp palit 91 oy aldı ?

Kalite anlamında 30 serisinde ASUS tarafında Strix modeller daha iyiydi ama konu F/P a geldiği zaman burda ben de Palit'i RTX 30 serisinde çok başarılı buldum. Gamerock modellere aşık olduğumu söyleyebilirim 😍

Nası ya? 3060ti ROG 3080 palit fiyatınaydı en son
2020 genel olarak dedim
Ayrıca [SEGMENTİNE GÖRE] dedim.
Sadece fiyat uygunluğu olarak bende palit derim o da kalitesiz değil tabii ki gamerock gibi kartlarını bende beğeniyorum

Donanım Arşivi Forum, 2020 yılının EN BAŞARILI Ekran Kartı markasını seçiyor! Sizce 2020 yılında en başarılı ekran kartı markası kim oldu?

Oylamanın sonucuna göre kazanan markaya DA Forum adına ödül verilecektir. Herkesi oylamaya bekliyoruz.

!YORUMLARDA ÜYELERİ MANİPÜLE EDECEK YORUM YAPILMASI KESİNLİKLE YASAKTIR!

NOT: Marka sıralaması alfabetik sıraya göre yapılmıştır.
Galax Tasarım Farkıyla Geçiyor Bence Ama Göz Zevki Tabi

Bence Palit 2020 yi çok güzel kapattı.
Hem fiyat hem de performans olarak çok iyilerdi

Yazma o zaman ultra zeki
Bir sürü model var. Bunların arasında çok yakın modeller var ve bir marka F/P konusunda önde olabiliyorken diğeri kalitede önde olabiliyor. Bu yüzden bence doğru bir karşılaştırma olmaz. Anladıysan sevinirim ULTRA ZEKİ!

Bir sürü model var. Bunların arasında çok yakın modeller var ve bir marka F/P konusunda önde olabiliyorken diğeri kalitede önde olabiliyor. Bu yüzden bence doğru bir karşılaştırma olmaz. Anladıysan sevinirim ULTRA ZEKİ!
F/p açısından palit
kalite olarak galax
diyebilirsin mesela
ultra iq

Donanım Arşivi Forum, 2020 yılının EN BAŞARILI Ekran Kartı markasını seçiyor! Sizce 2020 yılında en başarılı ekran kartı markası kim oldu?

Oylamanın sonucuna göre kazanan markaya DA Forum adına ödül verilecektir. Herkesi oylamaya bekliyoruz.

!YORUMLARDA ÜYELERİ MANİPÜLE EDECEK YORUM YAPILMASI KESİNLİKLE YASAKTIR!

NOT: Marka sıralaması alfabetik sıraya göre yapılmıştır.
Zotac:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,200
Üyeler
184,120
Son üye
mhmt_ali
Geri