Oyum FSP'den yana ikinci olarak XPG'yi seçmek isterdim.Donanım Arşivi Forum, 2020 yılının EN BAŞARILI PSU markasını seçiyor! Sizce 2020 yılında en başarılı PSU markası kim oldu? Her markanın geniş bir ürün yelpazesi vardır lütfen tüm ürünleri göz önüne alarak değerlendirmenizi yapın tek bir ürün ile değerlendirmeyin!
Oylamanın sonucuna göre kazanan markaya DA Forum adına ödül verilecektir. Herkesi oylamaya bekliyoruz.
!YORUMLARDA ÜYELERİ MANİPÜLE EDECEK YORUM YAPILMASI KESİNLİKLE YASAKTIR!
NOT: Ankete ülkemizde de bulunan GLOBAL markalar eklenmiştir. Marka sıralaması alfabetik sıraya göre yapılmıştır.
Performance GD nin zamanında gerçekten Fiyat Performans olmasından dolayı HIGH POWER derim.Donanım Arşivi Forum, 2020 yılının EN BAŞARILI PSU markasını seçiyor! Sizce 2020 yılında en başarılı PSU markası kim oldu? Her markanın geniş bir ürün yelpazesi vardır lütfen tüm ürünleri göz önüne alarak değerlendirmenizi yapın tek bir ürün ile değerlendirmeyin!
Oylamanın sonucuna göre kazanan markaya DA Forum adına ödül verilecektir. Herkesi oylamaya bekliyoruz.
!YORUMLARDA ÜYELERİ MANİPÜLE EDECEK YORUM YAPILMASI KESİNLİKLE YASAKTIR!
NOT: Ankete ülkemizde de bulunan GLOBAL markalar eklenmiştir. Marka sıralaması alfabetik sıraya göre yapılmıştır.
XPG, 2020 yılında çok güzel PSU'lar yaptı diye düşünüyorum.
XPG f/p konusunda iyi PSU'lar piyasaya sürdü evet. Ancak kendisi üretmedi bence PSU'da üretmek daha önemli bir kriter.XPG, Pylon ve Core Reactor ile bayağı öne çıktı.
Bence hak ediyorlar en iyisi seçilmeyi.
Manipüle etmeye çalışmıyorum ama lütfen bir ürün F/P oldu diye bir markayı hemen en iyisi seçmek mantıksız.Performance GD nin zamanında gerçekten Fiyat Performans olmasından dolayı HIGH POWER derim.
Diğerlerine de en iyisi demem ben şahsen. Bu sene benim için High Power ön plandaydı.Manipüle etmeye çalışmıyorum ama lütfen bir ürün F/P oldu diye bir markayı hemen en iyisi seçmek mantıksız.