Neler Yeni

2020'de mi yaşıyoruz yoksa 1820 mi ? Türknet rezaleti.

Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Doğukan Çelikçi
16mb indirme 2 yükleme aldığım türknette yaklaşık 4 gündür 2 indirme 0.040 yükleme alıyorum.Foruma girip konu açmam bile inanın 15-20 dk gibi bir süre tutuyor.Müşteri hizmetleri rezalet sürekli tutanak tutup duruyorlar.Hayır salı günü Turnuvam var ve benim için önemli olan bir şey problemide çözemiyorlar.Koskoca metropol şehir İstanbulda yaşıyorum bu kadar rezillik olamaz arkadaş.

LokmanBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,050
İsim
Lokman Açil
16mb indirme 2 yükleme aldığım türknette yaklaşık 4 gündür 2 indirme 0.040 yükleme alıyorum.Foruma girip konu açmam bile inanın 15-20 dk gibi bir süre tutuyor.Müşteri hizmetleri rezalet sürekli tutanak tutup duruyorlar.Hayır salı günü Turnuvam var ve benim için önemli olan bir şey problemide çözemiyorlar.Koskoca metropol şehir İstanbulda yaşıyorum bu kadar rezillik olamaz arkadaş.

Hocam internet istasyonuna ne kadar uzaksanız internet verimide o kadar düşer ama bu durum anormal bir durum türknet müşteri hizmetlerinden destek alın

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,795
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
1820 de internet varmıydı.d

Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Doğukan Çelikçi
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam internet istasyonuna ne kadar uzaksanız internet verimide o kadar düşer ama bu durum anormal bir durum türknet müşteri hizmetlerinden destek alın
Hocam müşteri hizmetleri bulunmuyor telesekreter özelliği var sürekli arıyorum sürekli aynı yanıtı veriyorlar

2340922

80+
Bana da olmuştu vdsle geçmeden önce.
vdsle geçtiğimden beri modem bile resetlememiyorum.

LokmanBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,050
İsim
Lokman Açil
Hocam müşteri hizmetleri bulunmuyor telesekreter özelliği var sürekli arıyorum sürekli aynı yanıtı veriyorlar

internet'den türknet sitesinden destek talebi açın orda şikayetinizi belirtin yanıt verilecektir :)

Syriux

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
287
İsim
Ahmet Cebeci
bu yüzden süperonline işte.biraz pahalı ama gayet iyi.benim ğaket 1 yıllık ilk 6 ay 50 son 6 ay 60 tl.normalde 8 mbit download 3-4 upload var ama türkcell karantinada fiber paketlerin hızını artırınca 50 download 20 upload a çıktı.şimdi geri aldılar artırmayı ama hala güzel ayda 50 tl ye

Uygâr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,556
İsim
Uygar Güllüpınar
Instagram
lilnyks0
O yüzden Türk Telekom. Herkes şikayetçi ama ben gayet memnunum. Türk telekom gpon internet kullanıyorum lol 11 ping alıyorum efsane bir şey. Yayın fln dinlemiyor internet. Sadece 80 tl gibi bir fiyatı var sanırsam

Uğur Altun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
357
İsim
Uğur Altun
Instagram
uguraltunn_
3 Yılı aşkın TürkNet VAE VDSL hizmetinden yararlanıyorum ve İstanbul'da ikamet etmekteyim. Oldukça memnunum. Belirttiğiniz durum, abonelik hizmetiniz TürkNet YAPA altyapısında ise santrale olan uzaklığınız ne kadar uzaksa aldığınız hız bir o kadar da yavaş olacaktır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,052,375
Üyeler
167,103
Son üye
cleaverraptor
Top Bottom