- Konu Sahibi Konu Sahibi
Teşekkürler hocamkamerası gece hariç çok iyi çekiyor. Günümüzde ki yeni nesil çoğu telefon ile kapışabilir hâlâ daha kamerası. Kasma donma yaşamadım ben gayet akıcı.
Teşekkürler hocamkamerası gece hariç çok iyi çekiyor. Günümüzde ki yeni nesil çoğu telefon ile kapışabilir hâlâ daha kamerası. Kasma donma yaşamadım ben gayet akıcı.
Neden böyle bir şey dediniz ki hocam?3K fiyata bence alınmamalı.
Not: Note 9'dan memnun değilseniz İphone 7'den hiç memnun kalmazsınız dostum
Note 9 iphone 7'den daha iyi çünkü genel anlamda.Neden böyle bir şey dediniz ki?
Yani sizde doğru söylüyorsunuz. Temiz bulabilirseniz 2. el alın. Bulamazsanız alabilirsiniz. Bu firma bana bir yerden tanıdık geliyor.Ama ikinci el almaktan mantıklı, ikinci elde ne olduğunu bile bilmiyorsun sana kötü ürün verebiliyorlar hocam
Yenilenmiş telefonlardan genellikle annem Kullaniyordu (eskiden, şuan nnote 9 Pro var) gayet memnunfu bir sıkıntı yoktuŞuan elimde Redmi note 9 var ama memnun değilim sizce bu paraya yenilenmiş iPhone 7 alınır mı?
(Android kullanmak istemiyorum)
Bütçeniz İPhone 7 ye yetiyor ama almayın değmez çünkü para biriktirin üst model bakın. Veya üst modellerin 2.eline bakınHocam link bu https://easycep.com/yenilenmis/apple-iphone-7-32-gb-black-easycep-31012020-2/
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam içimde Apple kullanma isteği var ama bütçem tek iPhone 7 ye yetiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kamerası nasıl, kasma donma gibi sıkıntıları var mı? Cevaplarsanız sevinirim
Eğer iyi durumdaysa neden alınmasın ? Ve Iphone gerçekten de Android'den dha iyi her yönüyle bence de eğer bütçeniz el veriyorsa IOS' bir hak verin.Şuan elimde Redmi note 9 var ama memnun değilim sizce bu paraya yenilenmiş iPhone 7 alınır mı?
(Android kullanmak istemiyorum)
Iphone 7 kasma mı ? Garip.Benim ablam iPhone 7 kullanıyor, kamerasından memnun ama bazen kasma donmadan dolayı şikayet ediyor. Ancak oldukça kötü bir kullanıcı benim ablam yani daha temiz kullanırsanız belki böyle sorunlar yaşamazsınız ama ben bu paraya önermiyorum