Neler Yeni

2021 vs 2001 demiştim...

wolvesina

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,362
İsim
Arda Gezer

ben bu açtığım konuda tekrarı mı oluyor demiştim de daha kötü oldu a..
50 yıl geriye gitsek 150 yıl ileriye gitmiş oluruz uzatılması gerekmeyen yoruma kapalı bir gerçek bu durum.

Rambo87

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Vallaha akşama kadar belim kopuyor aldığım para 10 euro.150 lira civarı.
O işte bende karşıyım. O kadar çalış ve 150 tl versin günlük. Çok saçma ve el emekçinin kıymetini görmüyorlar. Daha doğrusu hak yiyorlar. Ayni gönüllü modlar gibi. Lafta gönülü ama beleş işçi

• Beğen
Reaksiyonlar: Zioz

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,296
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
O işte bende karşıyım. O kadar çalış ve 150 TL versin günlük. Çok saçma ve el emekçinin kıymetini görmüyorlar. Daha doğrusu hak yiyorlar. Ayni gönüllü modlar gibi. Lafta gönülü ama beleş işçi
Ya TL' nin değeri mi kaldı? Sözde ekonomist adam faiz sebep enflasyon sonuç diyor. Faiz inerse enflasyon azalır diyor. Böyle bir şeyin imkanı var mı ya? Olan kime oluyor? Tabii ki emekçiye ve tüm halka.

Zioz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Zioz
O işte bende karşıyım. O kadar çalış ve 150 TL versin günlük. Çok saçma ve el emekçinin kıymetini görmüyorlar. Daha doğrusu hak yiyorlar. Ayni gönüllü modlar gibi. Lafta gönülü ama beleş işçi
Yapacak başka bir şey yok geçim yok hocam yaş 16 çalışıyorum.Cogu kişi böyle alıyor hele Türkiye gibi bir ülkede iş bulmakta zor çok iş denedim ama hepsi böyle.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Malesef öyle. Çözüm nedir peki?
Çözüm 2023.

eraychu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
958
İsim
Eray
İlgilendiği Kategoriler
Pokémon
OLSUN SİZ DOLARLA MI MAAŞ ALIYORSUNUZ? EURO İLE Mİ MAAŞ ALIYORSUNUZ? YA DA BUNLARDAN BİRİYLE Mİ EKMEK ALIYORSUNUZ? SİZİN İÇİN ÖNEMİ NEDİR?!
benzini dolarla alıyorz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,029,580
Üyeler
163,194
Son üye
shaydo
Top Bottom