2021 vs 2001 demiştim...

ben bu açtığım konuda tekrarı mı oluyor demiştim de daha kötü oldu a..
50 yıl geriye gitsek 150 yıl ileriye gitmiş oluruz uzatılması gerekmeyen yoruma kapalı bir gerçek bu durum.

Vallaha akşama kadar belim kopuyor aldığım para 10 euro.150 lira civarı.
O işte bende karşıyım. O kadar çalış ve 150 tl versin günlük. Çok saçma ve el emekçinin kıymetini görmüyorlar. Daha doğrusu hak yiyorlar. Ayni gönüllü modlar gibi. Lafta gönülü ama beleş işçi

• Beğen
Reaksiyonlar: Zioz
O işte bende karşıyım. O kadar çalış ve 150 TL versin günlük. Çok saçma ve el emekçinin kıymetini görmüyorlar. Daha doğrusu hak yiyorlar. Ayni gönüllü modlar gibi. Lafta gönülü ama beleş işçi
Ya TL' nin değeri mi kaldı? Sözde ekonomist adam faiz sebep enflasyon sonuç diyor. Faiz inerse enflasyon azalır diyor. Böyle bir şeyin imkanı var mı ya? Olan kime oluyor? Tabii ki emekçiye ve tüm halka.

O işte bende karşıyım. O kadar çalış ve 150 TL versin günlük. Çok saçma ve el emekçinin kıymetini görmüyorlar. Daha doğrusu hak yiyorlar. Ayni gönüllü modlar gibi. Lafta gönülü ama beleş işçi
Yapacak başka bir şey yok geçim yok hocam yaş 16 çalışıyorum.Cogu kişi böyle alıyor hele Türkiye gibi bir ülkede iş bulmakta zor çok iş denedim ama hepsi böyle.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Malesef öyle. Çözüm nedir peki?
Çözüm 2023.

OLSUN SİZ DOLARLA MI MAAŞ ALIYORSUNUZ? EURO İLE Mİ MAAŞ ALIYORSUNUZ? YA DA BUNLARDAN BİRİYLE Mİ EKMEK ALIYORSUNUZ? SİZİN İÇİN ÖNEMİ NEDİR?!
benzini dolarla alıyorz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,696
Üyeler
185,786
Son üye
cankayaoglu29
Geri