- Katılım
- 18 Ocak 2021
- Mesajlar
- 64
- Reaksiyon skoru
- 27
Selamlar. 5. Hesabım ban yedikten sonra (2019'da) oyunu bırakmıştım. Unranked hesap satın alıp hesap kasmak istiyorum. Sizce başlamalı mıyım ?
Sinir hastası olmak istiyorsan oyna.Selamlar. 5. Hesabım ban yedikten sonra (2019'da) oyunu bırakmıştım. Unranked hesap satın alıp hesap kasmak istiyorum. Sizce başlamalı mıyım ?
30a kasmak zulüm çünkü.neden hesap satın alıyorsun ki
TR DE BAŞLAMA HACIM WEST EN İYİSİSelamlar. 5. Hesabım ban yedikten sonra (2019'da) oyunu bırakmıştım. Unranked hesap satın alıp hesap kasmak istiyorum. Sizce başlamalı mıyım ?
40 Saat kasmak yerine 20TL vermek daha kolay geliyor çünküneden hesap satın alıyorsun ki
sezon 9 da başladım 500 saatim vartekrar eski formuna kavuş ve weste geç yoksa tr de oynanmaz knkve en başından söyleyeyim market eğişti yani oyuna alışman abartmadan sölüyom 15 gündürSelamlar. 5. Hesabım ban yedikten sonra (2019'da) oyunu bırakmıştım. Unranked hesap satın alıp hesap kasmak istiyorum. Sizce başlamalı mıyım ?