stereohearts
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 3
- Reaksiyon skoru
- 16,583
2017 YGS benzeri işte2017'de YGS LYS vardı
2017 YGS benzeri işte2017'de YGS LYS vardı
2019 ve 2020 sınavlarına girdim ben bir de 2021 Dgs'ye girdim. 2 hafta sonrada 2022 DGS'ye gireceğim.
2019 ve 2020'ye göre özellikle matematik soruları çok hikayeleşmiş. Türkçe soruları ise nerdeyse 1 sayfaydı.
Zorluk olarak 2019 daha zordu diye hatırlıyorum.
Hep aynı terane. Süre yetse süre yetse. Verimli kullansaymış da yetseymiş. Sınav anında farklı çözülür normalde farklı çözülür zaten.
Hocam bilgiden öte, genel kültüre dayalı sorular gördüm.
Tamam sonuç olarak hangi yıla daha yakın sizce?20 katta değildi bence normalden bir iki tık daha zordu
2020. Başka hiçbir yıla yakın değil.Tamam sonuç olarak hangi yıla daha yakın sizce?
Öncellikle Harley abla TYT genel anlamda kolaydı Türkçede benzer şıklar arada bırakan şıklar oldukça fazlaydı ben pek düşünmeden 45dk da çözdüm. Sosyal normaldi her zamanki gibi. Matematik çok kolaydı fakat ben adapte olamadım potansiyelimin çok çok altında yaptım. Fende ise yeni nesil soru sayısı azdı.Arkadaşlar merhaba, bu konuda YKS analizi yapmanızı önereceğim, bu sene ve geçmiş senedeki sınavları bilen arkadaşlar konuda bana yardımcı olursa sevinirim.
2022 YKS daha çok hangi yıla benziyor sizce?
2021'e benzemediği kesin, çünkü sınav o kadar belirleyici değilmiş. 2019'a da benzemiyor bence, 2020'ye yakın olur gibi sıralamalar, sizce nasıl olur?
Süre 2020'de ki gibi uzundu,
2020'de Limit Türev İntegral konuları yoktu ve matematik belirleyici değildi, kolaydı.
2022'de sınava giren öğrenci sayısı bayağı arttı. Bunu da göz önünde bulundurmak lazım.
@Perfectshot06
@Furkan Karagülle
@Mr. Edri
@rdeM
@DerratiX
@ariinees
Yığılma kesin olur. Neyse elinden geleni yaptıysan sorun yok, geçmiş olsun.Öncellikle Harley abla TYT genel anlamda kolaydı Türkçede benzer şıklar arada bırakan şıklar oldukça fazlaydı ben pek düşünmeden 45dk da çözdüm. Sosyal normaldi her zamanki gibi. Matematik çok kolaydı fakat ben adapte olamadım potansiyelimin çok çok altında yaptım. Fende ise yeni nesil soru sayısı azdı.
AYT ye gelirsek ben sayısalcıyım. Matematikte çok basit sorularda vardı çok kaliteli sorularda vardı. 5 boş bıraktım. Fizikteki konu dağılımını beğenmedim. Kimya biraz zorladı beni. Biyoloji ve kimyada görselli soru yoktu yeni nesil değildi sorular. Ve bir kaç tane seçiçi zor soru vardı. Normalde biyolojiyi fulleyen biriyim ama bu sefer farklı oldu.
Genel anlamda öncekilere pek benzemeyen garip bi sınavdı. Kesinlikle 2021i hazırlayan hocalar hazırlamamış bunu. Bu sene yığılma olcağını düşünüyorum
Bence de.2020. Başka hiçbir yıla yakın değil.
Ona nasıl benzettin bizim oğlan2017 YGS benzeri işte![]()
YKS'yi duyan dilcilerin akıl sağlığıA-abi ben 17 yaşındayım daha bu sene gireceğim YKS'ye benim alakam yok valla...
Limit ne ben bilmeyen test kitabı değil mi o paragrafını çözmüştüm.
cidden sözelci var mı?TYT için konuşursak Türkçesi zordu. Matematiği ve sosyali fena değildi.
AYT kısmında ise edebiyat saçmaydı bence. Tarihte birkaç soru dışında zorlayıcı soru çok yoktu. Coğrafya basitti. Felsefe ve din de orta denebilecek düzeydeydi.
Teşekkürler yksye giren herkese geçmiş olsunYığılma kesin olur. Neyse elinden geleni yaptıysan sorun yok, geçmiş olsun.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bence de.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ona nasıl benzettin bizim oğlan
TYT de Türkçe zordu matematik falan iyiydi AYT de matematik ve Türkçe TYT'den oldukça zor geldi bana.Arkadaşlar merhaba, bu konuda YKS analizi yapmanızı önereceğim, bu sene ve geçmiş senedeki sınavları bilen arkadaşlar konuda bana yardımcı olursa sevinirim.
2022 YKS daha çok hangi yıla benziyor sizce?
2021'e benzemediği kesin, çünkü sınav o kadar belirleyici değilmiş. 2019'a da benzemiyor bence, 2020'ye yakın olur gibi sıralamalar, sizce nasıl olur?
Süre 2020'de ki gibi uzundu,
2020'de Limit Türev İntegral konuları yoktu ve matematik belirleyici değildi, kolaydı.
2022'de sınava giren öğrenci sayısı bayağı arttı. Bunu da göz önünde bulundurmak lazım.
@Perfectshot06
@Furkan Karagülle
@Mr. Edri
@rdeM
@DerratiX
@ariinees