2022 YKS Hakkında

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
61,531
Arkadaşlar merhaba, bu konuda YKS analizi yapmanızı önereceğim, bu sene ve geçmiş senedeki sınavları bilen arkadaşlar konuda bana yardımcı olursa sevinirim.

2022 YKS daha çok hangi yıla benziyor sizce?

2021'e benzemediği kesin, çünkü sınav o kadar belirleyici değilmiş. 2019'a da benzemiyor bence, 2020'ye yakın olur gibi sıralamalar, sizce nasıl olur?

Süre 2020'de ki gibi uzundu,
2020'de Limit Türev İntegral konuları yoktu ve matematik belirleyici değildi, kolaydı.
2022'de sınava giren öğrenci sayısı bayağı arttı. Bunu da göz önünde bulundurmak lazım.

@Perfectshot06
@Furkan Karagülle
@Mr. Edri
@rdeM
@DerratiX
@ariinees

Son düzenleme:
A-abi ben 17 yaşındayım daha bu sene gireceğim YKS'ye benim alakam yok valla...
Limit ne ben bilmeyen test kitabı değil mi o paragrafını çözmüştüm.

Sen nerden çıktın la hakkaten
Ama giren arkadaşıma sordum bu sene. 35 dakikada bitirdiğim TYT Paragrafı 62. dakikada 5 boşla bitirdim dedi. Matematiğe süre kalsa 30 net bile çıkarırdım sorular o kadar da zor değildi dedi.

Arkadaşlar merhaba, bu konuda YKS analizi yapmanızı önereceğim, bu sene ve geçmiş senedeki sınavları bilen arkadaşlar konuda bana yardımcı olursa sevinirim.

2021'e benzemediği kesin, çünkü sınav o kadar belirleyici değilmiş. 2019'a da benzemiyor bence, 2020'ye yakın olur gibi sıralamalar, sizce nasıl olur?

2020'de Limit Türev İntegral konuları yoktu ve matematik belirleyici değildi, kolaydı.
2022'de sınava giren öğrenci sayısı bayağı arttı. Bunu da göz önünde bulundurmak lazım.

@Perfectshot06
@Furkan Karagülle
@Mr. Edri
@rdeM
@DerratiX
@ariinees
2019 ve 2020 sınavlarına girdim ben bir de 2021 Dgs'ye girdim. 2 hafta sonrada 2022 DGS'ye gireceğim.
2019 ve 2020'ye göre özellikle matematik soruları çok hikayeleşmiş. Türkçe soruları ise nerdeyse 1 sayfaydı.
Zorluk olarak 2019 daha zordu diye hatırlıyorum.

Hocam bilgiden öte, genel kültüre dayalı sorular gördüm.

Ama giren arkadaşıma sordum bu sene. 35 dakikada bitirdiğim TYT Paragrafı 62. dakikada 5 boşla bitirdim dedi. Matematiğe süre kalsa 30 net bile çıkarırdım sorular o kadar da zor değildi dedi.
Hep aynı terane. Süre yetse süre yetse. Verimli kullansaymış da yetseymiş. Sınav anında farklı çözülür normalde farklı çözülür zaten.

@Perfectshot06
@Furkan Karagülle
@Mr. Edri
@rdeM
@DerratiX
@ariinees
yks sınavı olmaz baslıgı dogru acalım

Hep aynı terane. Süre yetse süre yetse. Verimli kullansaymış da yetseymiş. Sınav anında farklı çözülür normalde farklı çözülür zaten.
Olay bu değil reis. Arkadaş denemelerde 40 Net bile yapabiliyordu. Sorun süre uzadığı için TYT Paragraflarının 20 KAT daha zorlaşmısıymış.

TYT için konuşursak Türkçesi zordu. Matematiği ve sosyali fena değildi.

AYT kısmında ise edebiyat saçmaydı bence. Tarihte birkaç soru dışında zorlayıcı soru çok yoktu. Coğrafya basitti. Felsefe ve din de orta denebilecek düzeydeydi.

Olay bu değil reis. Arkadaş denemelerde 40 Net bile yapabiliyordu. Sorun süre uzadığı için TYT Paragraflarının 20 KAT daha zorlaşmısıymış.
20 katta değildi bence normalden bir iki tık daha zordu

2017 tarzı olmuş biraz, zaman yemeye yönelik. Genel kültür ve belirli bilgi kalıplarından da sorulmuş. Bazı konulara hiç değinilmemiş bile, zorlama olmuş bazı sorular

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,316
Üyeler
184,770
Son üye
leosdas
Geri