Hocam alışverişe çok harcamışsınız. Her istediğinizi alırsanız tabi geçinemezsiniz. Bu ay ayakkabınız olmayıversin ne olacak sanki? (!)Kira: 300TL
Elektrik: 60TL
Su: 40TL
Doğalgaz: 50TL
Alışveriş: 1000TL
Benzin: 150TL
Eğitim: Ücretsiz
Sağlık: Ücretsiz
Telefon: 30TL
Mutfak: 1000 TL
KALAN: 5.870 TL
ALLAH yetkililerimizden razı olsun yeter de artar bile...
Hocam günde 3 ölü bulsak mevlütten 3 öğün tavuk pilav mis. Spor da bedava belediye parkında.yalnız alışverişe 1k yazmışsın hocam 1k çok değil mi biraz lükse kaçmış 400 yeter bile kalanla da yatırım yapılır
Hocam fazladan tuttumHocam alışverişe çok harcamışsınız. Her istediğinizi alırsanız tabi geçinemezsiniz. Bu ay ayakkabınız olmayıversin ne olacak sanki? (!)
Ben ekonomi çok eyi yazmadım.Ben de gecen sene senin ekonomi cok eyi diye yazdigin yorum yuzunden ban yemistim. Simdi sen de ağlıyorsun. Su arkadasa benim yediğim 1 aylik ban olayindan istiyorum hdjdjsj
evet düşüktü çok yüksek zam yaptılar sonra. Benim dediğim bantta ilerliyor genelde 380-450 aralığında. Ben de tahmini bir kur söyledim doğal olarakEn son 280-290 dolardı
Lütfen kısalım biraz, devir tasarruf devri. Her akşam yatmadan Manda yoğurdu ve Medine hurmamızı unutmayalım.Hocam günde 3 ölü bulsa mevlütten 3 öğün tavuk pilav mis. Spor da bedava belediye parkında.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam fazladan tuttum
ekonomi çok iyi jordan aldım yine 2 taneBen de gecen sene senin ekonomi cok eyi diye yazdigin yorum yuzunden ban yemistim. Simdi sen de ağlıyorsun. Su arkadasa benim yediğim 1 aylik ban olayindan istiyorum hdjdjsj
Mutfak çok pahalı, görende ekmeği 5 TL ye aldığını düşünecek. (!)Kira: 300TL
Elektrik: 60TL
Su: 40TL
Doğalgaz: 50TL
Alışveriş: 1000TL
Benzin: 150TL
Eğitim: Ücretsiz
Sağlık: Ücretsiz
Telefon: 30TL
Mutfak: 1000 TL
KALAN: 5.870 TL
ALLAH yetkililerimizden razı olsun yeter de artar bile...
Mutfak bende yok mevlütlere gidip pilav alıyomMutfak çok pahalı, görende ekmeği 5 TL ye aldığını düşünecek. (!)
Mevlidi yapanın haberi varmı? Onun pilavını yediğinden.Mutfak bende yok mevlütlere gidip pilav alıyom
Olmasa da olurMevlidi yapanın haberi varmı? Onun pilavını yediğinden.
Yetersiz kalsada dediklerin zaten yapılıyor, asgari ücret tutarı kadar kısmından hiçbir çalışandan vergi alınmıyor. Gıda da sadece %1 e indirildi ve temizlik ürünlerinde vergi %8 artık. Üretim heryerde artıyor zaten. İthalatı düşürmek için gümrük vergileri arttırılıp yerli üretim teşvik ediliyor. Sıkıntı elbet de var hemde iyi sıkıntı var kurdan tut dünyada inanılmaz değerlenen emtialara kadar. Lakin öyle öldük bittik filan değil. Allah'ın izniyle Venezuella filan da olmayız bir ülker çikolataya depo dolan ülke gibi. Olsak olsak İsveç gibi oluruz orada asgari ücret 24000 kron ev kiraları 15000 kron gibi.2023 YILI İÇİN BELİRLENEN YENİ ASGARİ ÜCRET
--------------- 8.506 ₺ ----------------
Düşünceleriniz nedir?
Benim fikrim böyle yükseltmektense adam gibi vergi düşürsen, enflasyonu düşürecek, üretimi arttırıp, ithalatı düşürecek her türlü olumlu hamleler yapsaydılar bunları görmezdik. Yazık. Paramızın daha da değersizleştiğini canlı canlı tanık olduk. 500 ve 1000 TL lik banknotlarda çıkarsa şaşırmayın. Yakında Venezuela gibi oluruz sanırsam
Alıntıyı görüntüle