wake up to reality
80+ Silver
ne alabilirim elimdeki paranın değer kaybetmemesi için?
altın olabilir hocam YTDne alabilirim elimdeki paranın değer kaybetmemesi için?
Altın her zaman güvenli bir limandır. YTDne alabilirim elimdeki paranın değer kaybetmemesi için?
elimde az tl az da dolar var, ikisini de altina cevireyim mi?Altın her zaman güvenli bir limandır. YTD
yatırım tavsiyesi vermemiz yasak hocamelimde az TL az da dolar var, ikisini de altina cevireyim mi?
Yatırım tavsiyesi vermek istemem ama şahsen ben yapardım.yapma aga ama olmuyorkı boyle ben türkiyeden birsey siparis ediyorum ara sıra şimdi her şey yükselcek anaa
suan birsey yokki yapacak ara sira ucuza geliyordu en azindan 20-30tl kara dusuyodum zaten bence turk halkida memnundu yani cunku hersey kat kat yukselecek.Yatırım tavsiyesi vermek istemem ama şahsen ben yapardım.
ne alabilirim elimdeki paranın değer kaybetmemesi için?
altın olabilir hocam YTD
Altın güvenli liman ancak enflasyondan eriyor paranız! Marttan beri sadece %12 arttı. Diğer ürünlere %kaç zam geldi siz hesaplayın.Altın her zaman güvenli bir limandır. YTD
bi instagram videosunda bi zengin iş adamına soruyolardı hani enflasyona karşı ne yapabiliriz en mantıklısı ne olur diyeAltın güvenli liman ancak enflasyondan eriyor paranız! Marttan beri sadece %12 arttı. Diğer ürünlere %kaç zam geldi siz hesaplayın.
Bu tür yatırımlar kenarda köşede duran paralarla yapılır. Evet güvenlidir altın çok çıkmaz, çok düşmez ama kağnı gibidir. Enflasyona karşı en iyi koruma şekli ihtiyacın ne varsa onu hemen almaktır. Borsa bilginiz varsa hisse senetleri de alabilirsiniz bilen kişilere güzel karlar bırakıyor geçen seneden bu yana çoğu hisse en az 5 katı gitti.
High living derken ne demek istiyor ?bi instagram videosunda bi zengin iş adamına soruyolardı hani enflasyona karşı ne yapabiliriz en mantıklısı ne olur diye
adam da high living demişti, mantıklı sanırım