Komando41.
80+ Silver
adaylara göre değişir
Adaylığımı koysam benim kazanma ihtimalim daha fazla Doğu Perinçekten fdhzsfgvaklımdan bu aralar geçiyordu sabah nerden duyduysam adınız diyorum kim bu doğu perincek kim google yazdım vatan partisiymiş
o partilerde knk hiç kazanmıyor bir kere kazandını görsem sokakta çıplak dolaşırım
ben veririm sana aklıma şey geldi adam muhtar mıydı neydi tam hatırlamıyorum seçimde kendi hariç kimse oy vermemiş sandıktan kendi oyu bile çıkmıyor fglhjkfgjAdaylığımı koysam benim kazanma ihtimalim daha fazla Doğu Perinçekten fdhzsfgv
Kurt olduğum için MHP'ye basicam tabii ki
Öyle değil oy kullanıyor cumhurbaşkanlığı seçiminde eşi ve bir kaç arkadaşı aynı yerde oy veriyor.Sandıktan 1 oy çıkıyor sdgbdf.Eşi bile atmamış.Büyük ayrılık sebebi dfhbfdg.Eşi : Ama hayatım iyi günde kötü günde demiştik kötü gündeyiz zaten kazanamacan sgfcdben veririm sana aklıma şey geldi adam muhtar mıydı neydi tam hatırlamıyorum seçimde kendi hariç kimse oy vermemiş sandıktan kendi oyu bile çıkmıyor fglhjkfgj
aga be karısıda vermemiş fdghojkfh doğru yapmış zaten kazanamıcak demişÖyle değil oy kullanıyor cumhurbaşkanlığı seçiminde eşi ve bir kaç arkadaşı aynı yerde oy veriyor.Sandıktan 1 oy çıkıyor sdgbdf.Eşi bile atmamış.Büyük ayrılık sebebi dfhbfdg.Eşi : Ama hayatım iyi günde kötü günde demiştik kötü gündeyiz zaten kazanamacan sgfcd
üye olanlara değil seçimleri kazanırsam tüm türkiyeye ısmarlıcam üyelere 2 taneÜye olanlara kebap ısmarlarsan neden olmasın?