Neler Yeni

2023 Seçimlerinden Hangi Partiye Oy Vermeyi Düşünüyorsunuz ?

2023 seçimlerinden hangi partiye oy vermeyi düşünüyorsunuz ?

• AKP

Oylar: 20 22.2%
  • MHP

Oylar: 2 2.2%
  • CHP

Oylar: 58 64.4%
  • İYİ PARTİ

Oylar: 5 5.6%
  • HDP

Oylar: 5 5.6%

• Oy kullanan toplam üye
    90
  • Anket kapatıldı .

thaelien

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,035
İsim
eren tezer
aklımdan bu aralar geçiyordu sabah nerden duyduysam adınız diyorum kim bu doğu perincek kim google yazdım vatan partisiymiş :D

o partilerde knk hiç kazanmıyor bir kere kazandını görsem sokakta çıplak dolaşırım :D
Adaylığımı koysam benim kazanma ihtimalim daha fazla Doğu Perinçekten fdhzsfgv

thaelien

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,035
İsim
eren tezer
ben veririm sana aklıma şey geldi adam muhtar mıydı neydi tam hatırlamıyorum seçimde kendi hariç kimse oy vermemiş sandıktan kendi oyu bile çıkmıyor fglhjkfgj
Öyle değil oy kullanıyor cumhurbaşkanlığı seçiminde eşi ve bir kaç arkadaşı aynı yerde oy veriyor.Sandıktan 1 oy çıkıyor sdgbdf.Eşi bile atmamış.Büyük ayrılık sebebi dfhbfdg.Eşi : Ama hayatım iyi günde kötü günde demiştik kötü gündeyiz zaten kazanamacan sgfcd

TahaCel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,623
İsim
Taha yücel
Öyle değil oy kullanıyor cumhurbaşkanlığı seçiminde eşi ve bir kaç arkadaşı aynı yerde oy veriyor.Sandıktan 1 oy çıkıyor sdgbdf.Eşi bile atmamış.Büyük ayrılık sebebi dfhbfdg.Eşi : Ama hayatım iyi günde kötü günde demiştik kötü gündeyiz zaten kazanamacan sgfcd
aga be karısıda vermemiş fdghojkfh doğru yapmış zaten kazanamıcak demiş

Dolar Bey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,218
İsim
Mehmet Alp Uzun
İlgilendiği Kategoriler
Dizüstü Bilgisayar
Discord
Dolar#9411
Bence hiçbiri olmaz Chp olsa olmaz iyi partıi olmaz ampul olmaz Mhp hiç olmaz.

Eren Eser

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,309
İsim
Eren Eser
AKP, HDP'ye kesinlikle vermem onun yandaşlarına da vermeyi düşünmüyorum CHP ve MHP'ye de vermem cumhurbaşkanlığı seçimlerinde erdoğan'a kesinlikle vermem mansur yavaş aday olursa belki Ekrem imamoğluna vermeyi düşünmüyorum o da hdp sevicisi muharrem İnce'nin yapmak istediklerine konuşmasına bakarım ona göre tam kararlaştırırım ama ülkede oy verilcek parti de kalmamış birisi terör destekcisi diğeri hırsız adam akıllı parti olsa vericem

Top Bottom