hocam sacma sapan sozleri paylasma lutfenEyvallah yiğit Türk evladı. Sana da hayırlı cumalar olsun.
Üstad İsmet Özel'in de dediği gibi
NAMAZ KILMAYAN TÜRK OLAMAZ"
(Ben kendisinin dediğini aktarıyorum Zaferli arkadaşlar bana sataşmasın rica ediyorum)
(Ayrıca bu biraz sert bir cümle namaz kılmayan Müslüman sanırsam günahkar oluyor)
islam türklüğü yüceltmedi islamdan önce türküz şimdideEyvallah yiğit Türk evladı. Sana da hayırlı cumalar olsun.
(Ben kendisinin dediğini aktarıyorum Zaferli arkadaşlar bana sataşmasın rica ediyorum)
(Ayrıca bu biraz sert bir cümle namaz kılmayan Müslüman sanırsam günahkar oluyor)
Zaten Türklüğün yüce bir tarafı yok ki hiçbir ırkın yok yanlış anlaşılmasınislam türklüğü yüceltmedi islamdan önce türküz şimdide
Ne alaka kardeşimEyvallah yiğit Türk evladı. Sana da hayırlı cumalar olsun.
Kardeş bak ikidir kılmıyorsan müslüman değilsin yazıyorsun insanlara sana ne birader? sen mi karar veriyorsun ona ? eğer gerçekten müslüman olsaydın bu yaptığın davranışın günah olduğunu bilirdin senin haddine değil kimin müslüman olup olmadığına karar vermek.Yani Müslüman değilsen kılmana da gerek yok.
İslamdan önce bir sağa bir sola Asya da gezip durmuşuz bir icraat yok Türk milleti İslam ile tanıştıktan sonra istihdam olmuş kalkınmış Türklük ile İslam yıllar içinde özleşmişZaten Türklüğün yüce bir tarafı yok ki hiçbir ırkın yok yanlış anlaşılmasın
Örneğin tecavüzcü bir Türk yerin dibine batsın
Bunun yanında ırkların övünülecek bir tarihi olabilir bunlar yücelik vs değil övünme sebebidir
Öyle mi olmuşİslamdan önce bir sağa bir sola Asya da gezip durmuşuz bir icraat yok Türk milleti İslam ile tanıştıktan sonra istihdam olmuş kalkınmış Türklük ile İslam yıllar içinde özleşmiş
Öyle olmuş Müslüman olmasaydık zamanında veya İslamı düzgün yaşamasaydık ya şuan Bulgaristan yada moğolistandaki akrabaların gibi olurdunÖyle mi olmuş
İslamdan önce de tarihte gurur duyulacak olayları vardır hocam illakiİslamdan önce bir sağa bir sola Asya da gezip durmuşuz bir icraat yok Türk milleti İslam ile tanıştıktan sonra istihdam olmuş kalkınmış Türklük ile İslam yıllar içinde özleşmiş