Neler Yeni

2023 Seçimlerinden sonra nolucak

TamerKs

80+ Silver
Çokta büyük bir değişim beklemeyin mesela dolar bir anda 3 e falan düşer gibi düşünmeyin. Milletin üretim gücü zayıf olduğu için sadece vergilerde indirim yapılabilir ama diğer konularda eksiklik olur mu bilemeyiz.

José Mourinho

80+ Silver
Çokta büyük bir değişim beklemeyin mesela dolar bir anda 3 e falan düşer gibi düşünmeyin. Milletin üretim gücü zayıf olduğu için sadece vergilerde indirim yapılabilir ama diğer konularda eksiklik olur mu bilemeyiz.
Vergide indirim yapılışa Allah muradımıza erdirir indirelim dediler direk 10 a çıktı

Herucane

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,157
İsim
Canberk pala
dolar 3e düşmez zaten hocam ama vergileri indirebilir akp Atatürkün fabrikalarını sattı diye bu haldeyiz zaten

Bura.K

80+ Silver
Mevcut iktidar değişirse Tüm ülkelerle diplomatik ilişkimiz sıfırlanacak. Eğer 2023'de hâlâ Ukrayna Krizi devam ederse Türkiye boşta kalacaktır.

Ekonomik Kriz kim gelirse gelsin büyümeye devam edecek. İktidar değiştikten en azından 2-3 ay sonra düzgün bir yönetim ile Ekonomiyi toparlarız. Seçildiği an Türkiye Cennet olmayacak :)

Sonrası Allah Kerim.

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Radikal değişklikler işten çıkarmalar zor ama faydalı karalar vs kimsenin hayatına temiz bir sayfa açılmayacak ülkemde insan muamelesi göreyim yeter

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,057,974
Üyeler
168,067
Son üye
Caner7.
Top Bottom