José Mourinho
80+ Silver
Umarım Casper'dan kurtulabilirim
ulan bilgisayar benle birlikte büyüdü
![Face with tongue :stuck_out_tongue: 😛](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f61b.png)
Abdullah abinin sözlerini dinlemek lazımdı zamanındaHocam ben 7 yaşımda bir pc vardı iş pcsi 17 yaşındayım hala var
Imamoglunun ne olduğunu, kar yağdığında gördükİmamoğlu ya da Yavaş aday olursa ne ala
Vergide indirim yapılışa Allah muradımıza erdirir indirelim dediler direk 10 a çıktıÇokta büyük bir değişim beklemeyin mesela dolar bir anda 3 e falan düşer gibi düşünmeyin. Milletin üretim gücü zayıf olduğu için sadece vergilerde indirim yapılabilir ama diğer konularda eksiklik olur mu bilemeyiz.
dolar 3e düşmez zaten hocam ama vergileri indirebilir akp Atatürkün fabrikalarını sattı diye bu haldeyiz zatenÇokta büyük bir değişim beklemeyin mesela dolar bir anda 3 e falan düşer gibi düşünmeyin. Milletin üretim gücü zayıf olduğu için sadece vergilerde indirim yapılabilir ama diğer konularda eksiklik olur mu bilemeyiz.
Zaten herseyi satmamızdan dolayı bu haldeyiz hani elimizde Volvo,Fiat,Renault,Toyota,firmaları olsa onları bile satarızdolar 3e düşmez zaten hocam ama vergileri indirebilir akp Atatürkün fabrikalarını sattı diye bu haldeyiz zaten