Neler Yeni

2023 Seçimlerinden sonra nolucak

Herucane

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,157
İsim
Canberk pala
Mevcut iktidar değişirse Tüm ülkelerle diplomatik ilişkimiz sıfırlanacak. Eğer 2023'de hâlâ Ukrayna Krizi devam ederse Türkiye boşta kalacaktır.

Ekonomik Kriz kim gelirse gelsin büyümeye devam edecek. İktidar değiştikten en azından 2-3 ay sonra düzgün bir yönetim ile Ekonomiyi toparlarız. Seçildiği an Türkiye Cennet olmayacak :)

Sonrası Allah Kerim.
Öyle zaten hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:

Radikal değişklikler işten çıkarmalar zor ama faydalı karalar vs kimsenin hayatına temiz bir sayfa açılmayacak ülkemde insan muamelesi göreyim yeter
Evet kendi ülkemizde mülteci gibiyiz

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Benim oyum ve düşüncem mansur yavaştan yana çünkü gün geçtikçe herşeye zam geliyor artık iktidar degişmeli ülke yok oluyor
Siz halen inanıyor musunuz?
Ülke ne zaman baştaki insan değişti de kurtuldu?
Tarihti millet kaç tane değiştirdi hepsi de aynıydı ve halen siyasilerin birçoğu aynı.
Siyasilerin hepsi gözümde aynılar ve halen hiçbir parti düzgün bir vaadi yok.
Kimisi gençlerden kimisi ise olanı vaadediyor ama kimse gerçekçi vaadler vermiyor.
Değişse de aynısı olucak kısacana bir beklenti yapmayın.
Sağ parti de sol parti de aynı aslında sadece rengi farklı.
Ve Mansur Yavaş aday olmaz çünkü Ankara pek elden çıkarılmak istenmez .

Bura.K

80+ Silver
Imamoglunun ne olduğunu, kar yağdığında gördük
İstanbul'da 20 yıldır yaşıyorum ve AKP İktidarında bile aynıydı. Otobüsler adam gibi değildi, karı kendimiz kazıyorduk be kendimiz! Daha tonlarca şey sayarım. Adam CHP li olunca hemen Sanki ilk defa yaşanmış gibi adama yükleniyorsunuz. AKP iktidarında da çöp toplama sıkıntısı vardı ve bizim evin önüne çöp arabası bile gelmiyordu. Dilekçeler gönderdik ama nafile. CHP başa gelince yine gönderdik ve 2. Gün ilaçtan tut her şey girdi mahalleye. Daha tonlarca sayarım :)

Herucane

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,157
İsim
Canberk pala
Siz halen inanıyor musunuz?
Ülke ne zaman baştaki insan değişti de kurtuldu?
Tarihti millet kaç tane değiştirdi hepsi de aynıydı ve halen siyasilerin birçoğu aynı.
Siyasilerin hepsi gözümde aynılar ve halen hiçbir parti düzgün bir vaadi yok.
Kimisi gençlerden kimisi ise olanı vaadediyor ama kimse gerçekçi vaadler vermiyor.
Değişse de aynısı olucak kısacana bir beklenti yapmayın.
Sağ parti de sol parti de aynı aslında sadece rengi farklı.
Ve Mansur Yavaş aday olmaz çünkü Ankara pek elden çıkarılmak istenmez .
Adam gençler için herşeyi yaparım dedi ve okadar kişi isterse aday olur hocam fikrinize saygı duyarım ama akp olduğu sürece bize hayat YOK.

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Adam gençler için herşeyi yaparım dedi ve okadar kişi isterse aday olur hocam fikrinize saygı duyarım ama akp olduğu sürece bize hayat YOK.
AKP ile Diğer partilerin farkı olduğuna mı inanıyorsun.
Birisi olanı vaadediyor birisi ise olmayacak veya herkesi kapsamayan vaadleri var.
Bu ülkede adayların hepsi aynı.

Basrii

80+ Bronze
İstanbul'da 20 yıldır yaşıyorum ve AKP İktidarında bile aynıydı. Otobüsler adam gibi değildi, karı kendimiz kazıyorduk be kendimiz! Daha tonlarca şey sayarım. Adam CHP li olunca hemen Sanki ilk defa yaşanmış gibi adama yükleniyorsunuz. AKP iktidarında da çöp toplama sıkıntısı vardı ve bizim evin önüne çöp arabası bile gelmiyordu. Dilekçeler gönderdik ama nafile. CHP başa gelince yine gönderdik ve 2. Gün ilaçtan tut her şey girdi mahalleye. Daha tonlarca sayarım :)
17 saat hadımköy yolunda mahsur kaldım 11 kilometre uzaktaki evime arabayla gidemedim, daha ne gibi mağduriyetler sayayım?

Herucane

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,157
İsim
Canberk pala
Zaten hep böyle yaptığı iyiliklerle anılan insan, soyadına güvenip seçtiniz yalan oldu. Karla kaplı yolları o açmaya çalıştı da akp mi engel oldu?
Evet hocam akp engel oldu adam yurt yaptırmak istedi kaymakamlar izin vermedi daha sayarım bir sürü

AKP ile Diğer partilerin farkı olduğuna mı inanıyorsun.
Birisi olanı vaadediyor birisi ise olmayacak veya herkesi kapsamayan vaadleri var.
Bu ülkede adayların hepsi aynı.
Öyle hocamda Türkiyede yaşanmıyor be adam gibi başkan adayı yok

Chp faturalardan kdv alınmasın dedi akp ve mhp oylarıyla reddetti

Basrii

80+ Bronze
Evet hocam akp engel oldu adam yurt yaptırmak istedi kaymakamlar izin vermedi daha sayarım bir sürü
Ya arkadaş bırak ya, filmlerde gördüğümüz karda insanların mahsur kalması donarak ölmesi, az kalsın hadımköy yolunda gerçekleşecekti. Sen çıkmış bana hala akp engel oldu diyorsun. Bende sana şunu soruyorum, yolları açmaya çalıştılarda akp mi engel oldu?

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1

Öyle hocamda Türkiyede yaşanmıyor be adam gibi başkan adayı yok
Evet yok.
O yüzdne gitsin diye verdiğin her oy gine aynı şeye çıkıcak.
Adam gitsin diyor.
Tamam verdin ve değişti eeee gine aynısı çıkıcak.
Ben halen kime vericeğimi bilmiyorum çümkü görüşüme hiçbiri uymuyor.
O yüzden kimse kime oy veriyor diye linçlenemez.
Hani altın varken bronz alır anlarım da hepsi aynı.

Bura.K

80+ Silver
17 saat hadımköy yolunda mahsur kaldım 11 kilometre uzaktaki evime arabayla gidemedim, daha ne gibi mağduriyetler sayayım?
AKP iktidarında kaç yaşındaydın? Aynılarını AKP iktidarında defalarca yaşamışlığım var benim. Sanki İlk defa oluyormuş gibi tek bir kişiye yüklemeyi bırakın.

Herucane

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,157
İsim
Canberk pala
Akp Türkiyeyi fetret dönemine soktu millet 100 yıl ilerlerken biz 100yıl geriye gittik ya ekmek ya ekmek 25 kuruştan nasıl 3tl oldu hocam

Top Bottom