Neler Yeni

2023 seçimlerinin olası sonuçları ( İmamoğlu vs Erdoğan)

AhmetN

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,694
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Uzay-Bilim, Müzik
Eğer ki Mansur Yavaş bağımsız olursa neredeyse tüm kesimden oy alır ve yüksek ihtimalle kazanır. Ancak inatla CHP'den aday olursa ikinci tura kalır, ve Erdoğan yine alır gibime geliyor 2. turda.

Ki büyük ihtimalle aday olursa bağımsız olacak çünkü CHP'nin adayı Kemal Kılıçdaroğlu diye okumuştum.

Akiran

80+ Silver
Evet, daha yüksek fakat CB adayı olmayacağını çok kez dile getirdi.
Mansur Yavaş'ın diğer başkanlara, belediyelere göre artısı siyasi hiçbir işe karışmayıp görevini yerine getiriyor.
CB adayı olarak da CHP Kılıçdaroğlunu çıkaracağını söylemişti. ( ya da ben öyle hatırlıyorum.)
Ekrem'in CB adayı olacağını da düşünmüyorum, İBB'ye geçtiğinde çok büyük tepkiler aldı CB olsa dünyayı yıkarlar.
En iyi aday şu anlık Babacan veya Mansur ( tabii Mansur aday olursa).
Bence Kemal Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanı adayı olması hepsinden mantıklı. Mansur Yavaş'ın yıldızı ilk kez bu seçimde parladı, yıllardır konuşulan bir isim değil. Cumhurbaşkanı görevi de her önüne gelenin yapabileceği bir şey değil.

rdemstaken

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Bence Kemal Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanı adayı olması hepsinden mantıklı. Mansur Yavaş'ın yıldızı bu seçimde parladı, yıllardır konuşulan bir isim değil. Cumhurbaşkanı rolü de her önüne gelenin yapabileceği bir şey de değil.
Kılıçdaroğlunun yapabileceği ne malum?
Kılıçdaroğlunun yapmaması gerektiğini düşünüyorum, CB herkes yapabilir sadece oraya buraya sallamayıp sadece işini yaparsan herkes seni sever.
Mansur'da bunu yapıyor, sadece görevine odaklanıyor ve başka hiçbir şey ile muhattap olmuyor.
Neden Kılıçdaroğlunun yapması daha iyi olur? Açıklarsan sevinirim.

Beren

80+ Gold
Mansur Yavaş'ın diğer başkanlara, belediyelere göre artısı siyasi hiçbir işe karışmayıp görevini yerine getiriyor.
CB adayı olarak da CHP Kılıçdaroğlunu çıkaracağını söylemişti. ( ya da ben öyle hatırlıyorum.)
Ekrem'in CB adayı olacağını da düşünmüyorum, İBB'ye geçtiğinde çok büyük tepkiler aldı CB olsa dünyayı yıkarlar.
Ya ne babacanıııı, aynı haltın laciverti adam. Siyasal İslam'dan kurtulacağız diye daha beteri başımıza gelmesin
Kılıçdaroğlu mevzusu yalan bu arada
Ekran Alıntısı.PNG

Son düzenleme:

Akiran

80+ Silver
Kılıçdaroğlunun yapabileceği ne malum?
Kılıçdaroğlunun yapmaması gerektiğini düşünüyorum, CB herkes yapabilir sadece oraya buraya sallamayıp sadece işini yaparsan herkes seni sever.
Mansur'da bunu yapıyor, sadece görevine odaklanıyor ve başka hiçbir şey ile muhattap olmuyor.
Neden Kılıçdaroğlunun yapması daha iyi olur? Açıklarsan sevinirim.
Kemal Kılıçdaroğlu uzun yıllardır siyasetin içerisinde olan ve birçok kez Cumhurbaşkanı adayı olmuş bir kişi. Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu'na göre çok daha donanımlı olduğunu düşünüyorum. Büyükşehir belediyesini yönetmek ile tüm ükeyi yönetmek aynı şeffaflık düzeyinde yapılabilecek bir şey değil.

rdemstaken

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Kemal Kılıçdaroğlu uzun yıllardır siyasetin içerisinde olan ve birçok kez Cumhurbaşkanı adayı olmuş bir kişi. Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu'na göre çok daha donanımlı olduğunu düşünüyorum, Büyükşehir belediyesini yönetmek ile tüm ükeyi yönetmek aynı şeffaflık düzeyinde yapılabilecek bir şey değil.
Her şey bilgi değildir dostum.
Binali Yıldırım ve Ekrem İmamoğlu'nun yayınını izlemiş miydin?

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,090
İsim
Lydranx
Babacan ?
Mavi akp
Daha geçen Şeyh Said'i Şehit İlan etti babacan
Ayrıca Siyasi Olarak İngiltere Kraliyetine Bağlı İlişkileri var
Pek Güvenilmez Kısaca
Ayrıca Kemal Kılıçdaroğlu bi nabız yokladı , gelen tepkiler üzerine Millet İttifakı İle Karar Alınacağını Söyledi.

Görürsünüz Mansur Yavaş CB Adayı Olur.

Son düzenleme:

rdemstaken

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Babacan ?
Mavi akp
Daha geçen Şeyh Said'i Şehit İlan etti babacan
Ayrıca Siyasi Olarak İngiltere Kralieyetine Bağlı İlişkileri var
Pek Güvenilmez Kısaca
Ayrıca Kemal Kılıçdaroğlu bi nabız yokladı , gelen tepkiler üzerine Millet İttifakı İle Karar Alınacağını Söyledi.

Görürsünüz Mansur Yavaş CB Adayı Olur.
Bak bu dediklerin hakkında en ufak fikrim yoktu öğrenmiş oldum.
Babacan'ı boşverin o zaman :D

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,090
İsim
Lydranx
Eğer ki Mansur Yavaş bağımsız olursa neredeyse tüm kesimden oy alır ve yüksek ihtimalle kazanır. Ancak inatla CHP'den aday olursa ikinci tura kalır, ve Erdoğan yine alır gibime geliyor 2. turda.

Ki büyük ihtimalle aday olursa bağımsız olacak çünkü CHP'nin adayı Kemal Kılıçdaroğlu diye okumuştum

Bence Kemal Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanı adayı olması hepsinden mantıklı. Mansur Yavaş'ın yıldızı ilk kez bu seçimde parladı, yıllardır konuşulan bir isim değil. Cumhurbaşkanı görevi de her önüne gelenin yapabileceği bir şey değil.
Kemal Kılıçdaroğlu Hiç Bir seçimi kazanamaz.
Çünkü Kırsalda Çok Kötü Bir Şöhreti Var.
Ayrıca Dini Mezhebinden Ötürü Oy Alamaz.
Mansur Yavaş Aday Olacaktır
2.Alternatif Ekrem İmamoğlu olabilir.

Excator23cm

80+ Gold
İmamoğlu ne be önce bi vaatlerini tamamlasında sonra konuşuruz.

Erdoğan vs Mansur vs Babacan olsaydı daha iyi bir test olurud

Top Bottom