pantherinae
80+
- Reaksiyon skoru
- 9
Açılan konulara baktığımda 7.1'i berbat gibi yorumlar vardı
Bu paraya başka neler alınır
7.1 açmana gerek yok çoğu oyunda kendisi yetiyor ses kasmada geçen sen aldım gayet güzel dinozor diyen çok olmustu ben de kullandıgım ıcın emındım ondan almıştım pişman olmadım sanada öneririm yani yaşlı diyene aldırma yeni üretim sonuçta 10 sene üretilip üretimi bitmiş kulaklık değilAçılan konulara baktığımda 7.1'i berbat gibi yorumlar vardı
peki indirime girerse ve bütçeyi bi tık arttırırsam g pro x mantıklı olur mu?Cloud alpha aldım 2 ay önce Cloud2'nin ses kartsız hali şunu söyleyebilirim daha once hayatımda kulaklık kullanmamışım o kadar fark ediyor filmlerde dahi. Blackshark V2 alacaktım fakat bir türlü indirime girmedi. Eğer bütçene uyuyorsa bence al geç 2 yılmış 10 yıllıkmış kalite olduktan sonra fark etmiyor.
Rtings sitesinden karşılaştırabilirsin. Bilgisayarının ses çıkışında sorun varsa mantıklı olur ama onun dışında bence mantıklı değil. Hatta cloud alpha s bile mantıklı gelmedi bana mediamarktta denedim. Direk cloud alpha al bence.peki indirime girerse ve bütçeyi bi tık arttırırsam g pro x mantıklı olur mu?
Peki o fiyata hatta biraz aşağısına kablolu cloud alpha s blackout değermiCloud 2 wireless aldım, gerçekten muazzam. Tavsiye ederim. Kablolusunu da kullanmıştım kronik dip ses sorunu hariç o da gerçekten çok iyiydi.
ses kartım pek iyi değil sıkıntı çıkar mı ?Rtings sitesinden karşılaştırabilirsin. Bilgisayarının ses çıkışında sorun varsa mantıklı olur ama onun dışında bence mantıklı değil. Hatta cloud alpha s bile mantıklı gelmedi bana mediamarktta denedim. Direk cloud alpha al bence.
Ses kartından kaynaklanan bir sorun varsa cloud 2 al.Peki o fiyata hatta biraz aşağısına kablolu cloud alpha s blackout değermi
Çok soru sordum k.b
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ses kartım pek iyi değil sıkıntı çıkar mı ?
Alpha s kullanmadım, yorum yapmam çok doğru olmazPeki o fiyata hatta biraz aşağısına kablolu cloud alpha s blackout değermi
Çok soru sordum k.b
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ses kartım pek iyi değil sıkıntı çıkar mı ?