şahin doğan
80+ Platinum
Tercih meselesi. 2 yıl sonra değiştireceksen alıp kullan sat. Değerini korur en azından.İkinci el tarafına hiç ısınamadım ben
Tercih meselesi. 2 yıl sonra değiştireceksen alıp kullan sat. Değerini korur en azından.İkinci el tarafına hiç ısınamadım ben
Pek indirim filan olucak gibi durmuyo her seferinde zamlaniyo ve ben zaten 10k vericem geri kalanını taksit le halletcemAlınır. Ama indirime girince. Ben haila ios 15 yüklü 6s plus kullanıyorum ve şuan ondan yazıyorum. Ne pil sorunum var ne bişey yani alınır.
Yani aklımda öyle bı olan var 2 yıl civarında kullanıp para koyup daha üst iPhone gibiTercih meselesi. 2 yıl sonra değiştireceksen alıp kullan sat. Değerini korur en azından.
Baazen akşamları vatan üzerinden indirime giriyor.Pek indirim filan olucak gibi durmuyo her seferinde zamlaniyo ve ben zaten 10k vericem geri kalanını taksit le halletcem
Hocam fiziken almaktan başka ihtimalim yok çünkü dediğim gibi 10 bin TL var bende geri kalanını taksit yapicamBaazen akşamları vatan üzerinden indirime giriyor.
Bu kredi 3 taksit mevzuları var yaHocam fiziken almaktan başka ihtimalim yok çünkü dediğim gibi 10 bin TL var bende geri kalanını taksit yapicam
Eski kasa olayı beni cekmiyor çok fazlaben iphone se 3.nesil taraftarıyım
AlınmazMerhabalar arkadaşlar soru başlıkta. Bu zamanda hala alınabilir mi 20bin civarı bütçem var