Şu an çok güçlü figür aklıma o geldi Hakan fidan var o da olmaz henüzBayraktar Siyasete Bulaşmaz Bence .
Sinan Oğan Vardı .
Harici Aday Alamaz Bence .
Valla gerisiyle ilgilenmiyorum Ankara ve İstanbulu malum parti kazanmasın da gerisi bir şekilde hallolur.Sizce Kim Nereleri Kazanacak , Kim Nereleri Kaybedecek ?
Kardeşim kaç tane malum parti var ?? hayatımızı bitiren gitgide geriye gitmemize sebep olan parti diyeyim belki anlarsın.Malum Parti ?
He iyi bariValla Herkes Kendine Göre Bir Malum Parti Yaratıyor O Yüzden Sordum Yoksa Cevap Net tabii ki
Onun elinde hep koz var, altta kalacağı bir şey daha görmedim. Karşı aday sussa daha çok oy toplardı, ekrem rahat kazanır da emeklilerle bir bağlantısı yok her seçim isyan çıkartıp yine malum yere veriliyor oylarEkremin Eline Çok Büyük Koz Geçti .
Emekli Olayından Dolayı Ekrem Rahat Kaznır Tepkisiz Kalacaklarınıda Zanetmiyorum .
Aynen Öyle Oluyor Ama Bu Sefer Tepki Oylarını Verebilirler Ekreme .Onun elinde hep koz var, altta kalacağı bir şey daha görmedim. Karşı aday sussa daha çok oy toplardı, ekrem rahat kazanır da emeklilerle bir bağlantısı yok her seçim isyan çıkartıp yine malum yere veriliyor oylar