Jordicrusher
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 87
2024de hala iphone 13 alınır mı
sıfır alıcamda neden hayırsıfırsa hayır, 2. el ise evet
2 .5 sene falan oldu çıkalı. bu sene 16 serisi çıkacak üstüne. eski güncelliğini yavaş yavaş yitiriyor. 37-38k vermeye değmez bana göre. yd düşünürsen 15 serisi alırsın. bir de bir kaç ay kullanmalık, idarelik ucuz bi telefon olsa elinde temizsıfır alıcamda neden hayır
kral her konu açtığımda cevap veriyosun kralsınAlınır. en düzgün cihazlarından biri Apple'ın. Her yönden başarılı.
Denk geldikçe, ilgilendiğim taraf olunca bakıyorum. Sağ ol.kral her konu açtığımda cevap veriyosun kralsın
Kesinlikle alınır. Sıfır/2.el fark etmeksizin fiyatı uygunsa havada kapılır. İphone modelleri arasında (14-15 dahil) en az kronik probleme ve en iyi optimizasyona sahip olan seri 13 serisidir. Daha uzunca bir süre güncelleme desteği alacağını düşünüyorum. Şu an için 14-15 gereksiz para israfı olur ama 16'yı da görmeden bir şey diyemem. İhtiyacınız varsa alın geçin.2024de hala iphone 13 alınır mı
13 ile 14 arasında kamera hariç gram fark yok.Biraz daha verip 14 almak daha mantıklı
Aradaki 2GB Ram farklı için bile verilir. O 2GB Ram büyük ihtimalle 2 güncelleme fazladan almasını sağlayacak.13 ile 14 arasında kamera hariç gram fark yok.