2025 LGS YARIN OLACAK

Reaksiyon skoru
0
Merhabalar ben LGSye gireceğim. Lgsye girmedende 2022 LGS çözdüm ve hesaplamama göre 420 puan aldım ve %9luk dilime girdim sizce bu 2025 LGSde nasıl olur ? Teşekkürler.

LGS 2022'ye ben girdim, hiç bireysel çalışmadım sadece okulun düzenli denemelerine katılmıştım ve çok basitti. Basitti derken öznel bir yargı olarak söylemiyorum yani 2021-2023-2024 yıllarını düşünürsek en basiti 2022'ydi. Eğer yine 2022'ye benzer bir sınava girersen "sınavdayım psikolojisi" sayesinde daha iyi yapabilirsin. Ben hiçbir zaman hiçbir denemede (önceki senelerin LGS'si dahil) 410 üstü görmemiştim fakat sınavda bu psikoloji sayesinde 442 puanla %3 dilim yaptım. Sınav öncesi kafanı olabildiğince rahatlat ve kötü düşünme yeter. Ben o zamanlarda sınava 1 hafta kala dersi komple bırakıp Valorant'ta rank kasmıştım kendkwjdjs

LGS 2022'ye ben girdim, hiç bireysel çalışmadım sadece okulun düzenli denemelerine katılmıştım ve çok basitti. Basitti derken öznel bir yargı olarak söylemiyorum yani 2021-2023-2024 yıllarını düşünürsek en basiti 2022'ydi. Eğer yine 2022'ye benzer bir sınava girersen "sınavdayım psikolojisi" sayesinde daha iyi yapabilirsin. Ben hiçbir zaman hiçbir denemede (önceki senelerin LGS'si dahil) 410 üstü görmemiştim fakat sınavda bu psikoloji sayesinde 442 puanla %3 dilim yaptım. Sınav öncesi kafanı olabildiğince rahatlat ve kötü düşünme yeter. Ben o zamanlarda sınava 1 hafta kala dersi komple bırakıp Valorant'ta rank kasmıştım kendkwjdjs
oha

2023 lgs ye girdim stres yapma bide sınavdan önceki gece düzgün uyu ben 1. dönem biraz çalıştım 2. dönem toplasa 2/3 test anca çözmüşümdür arkadaşlarla ful pubg oynadık çok güzeldi o zamanlar neyse ben 390 çektim çalışsam belki daha iyisi olurdu ama şuan da kötü bir yerde değilim ders çalışıyor muyum hiç nerdeyse bi 11. sınıf geliyor diye yoğunluk verir çalışırım düzelir zaten . biraz öznel yazdım ama kısaca stres yapma sınavdan önce tok karnına sınava gir bu kadar

Merhabalar ben LGSye gireceğim. Lgsye girmedende 2022 LGS çözdüm ve hesaplamama göre 420 puan aldım ve %9luk dilime girdim sizce bu 2025 LGSde nasıl olur ? Teşekkürler.
Kral stres yapma ben bundan 5 sene önce girdim, stresten bildiklerimi unuttum 386 aldım 450 alıyodum denemelerde

merhaba abimin hesabından yazıyorum gerçekten 2021den bile zor bir LGS ile karşı karşıya kaldım 406 puan bekliyorum (2024 sonuçlarına göre)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam sen naptın

Geri