2025 te iphone 13 mü yoksa iphone 13 promu?

Poyrazio

80+
Reaksiyon skoru
2
iphone 13 almak istiyorum ama 60hz istemiyorum iphone 13 prodada 120 hz var ama arada 15k fark var değermi bilemiyorum

kral 13 pro muhtemelen ikinci eldir sıfır bulamazsın ama cihaz temizse pil sağlığı çok düşük değilse pro modeli al ama sıfır istiyorsan 13 al

240 hz monitör, 38.800 tl ye sıfır vatandan iphone 13 alan biri olarak söylüyorum.

Telefonda hz sandığınız kadar önemli değil. Bakın yavaştır hızlıdır demiyorum. 120 hz daha akıcı ama sen reels izliyorsan, normal bir kullanıcıysan ve bütçeni sıkacaksan sırf 120 hz diye pro alma! bu 1, 2. si hz daha akıcı reels kaydırmayı sağlar, oyunlarda da ki mobil oyunlarda rekabet edeceksen vay haline, mobil oyun piyasasındaa 2-3 oyun var mobile legendsi 3000 tl ye aldığım aandroidde, 1300 tl ye aldığım iphone 7 de akıccı bir şekilde oynatıyor.

Yurt Dışı mevzusuna geleck olursak, ben telefonu çok yüksekten alıp dip fiyatlarını görmüş biri olarak bu durumdan memnun değilim. Hatta 36400 den 38800e cıktı ben o zaman çalıştığım paralarımla aldım. Yarın bir gün böyle şeyler yaşama, 13 te alma! YD mevzusundan devam edeyim. Sahibinbdenden baktığımda değişensiz pil 90 iphone 14 proları 20k ya satıyorlar çift simli.

Çift sim demek 4 ay 1simde 4 ay diğerine yılda 8 ay kullanmak, sonra kapalı duruma gelen simi başka telefonlarla idare edebilirsin.
1 tane de yurt dışı ihpone 11 5-7 arasına alınıyor. Ya da tr se2 al o da 4-5k 4 ayda onu kullan.

Ben olsam şayet gider tekrar 40k olsa cebimde pro pro max model alır yd kullanırdım. 4 ayda eski telefonumu kullanırdım.

iphone 17 pro yd kapalı kutu 52k yaa bile bulabilirsin tr ler 120k acaba neden..

iphone 13 almak istiyorum ama 60hz istemiyorum iphone 13 prodada 120 hz var ama arada 15k fark var değermi bilemiyorum
13 pro özellik olarak daha fazla ama sıfır bulmak zor ikinci eldede düzgün bulursan al ben 16 kullanıyorum ve 60hz den pişman depilim bence gayet başarılı ama daha önce 120 hz kullandıysan 60hz kasıyormuş gibi gelebilir sıfır 13 de alınab,ilir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kesinlikle yurt dışı alma en büyük tavsiye budur

Her zaman pro tabii ki

Hz önemli en azından benim için, yazılar kayarken hz düşüklüğü bir hantallığa hatta göz yorulmasına sebep oluyor. Sırf bu yüzden 3 gün önce aldığım Samsung Galaxy Tab S10+'u iade edeceğim ve çoktan 165hz ekranı olan başka bir tableti deniyorum.
Edit: S10+ da 120hz fakat oto ayarlı çoğu zaman 60hz ve ayarda bulamadım. Sanırım sabit kullanılmıyor batarya için yapmışlar büyük ihtimalle.

Geri