Neler Yeni

Öneri 2025 Wireless Kulaklık Tavsiyesi

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Berkay Teksöz
Dostlar, wireless bir kulaklık almak istiyorum fakat aşağıdaki modeller arasında kararsız kaldım. Çevre ekipmanları olarak hepsini aynı marka dizmek istiyorum bu nedenle Razer , Asus ROG ve Steelseries arasında kaldım.

Tavsiyesi veya tecrübesi olan varsa paylaşırsa memnun olurum.

Epey karşılaştırma Linki: https://www.epey.com/kulaklik/karsi...ctis-nova-5_asus-rog-pelta_asus-rog-delta-ii/

Not: Asus ROG Delta 2 10.700 ₺

hamburkus

80+
Marka takıntılığı yapcam diye dandik ürün alırsın hocam markaya hiç takılma 😂 bütçeni belirt en iyisini önerirler

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Berkay Teksöz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Marka takıntılığı yapcam diye dandik ürün alırsın hocam markaya hiç takılma 😂 bütçeni belirt en iyisini önerirler
Hocam marka değil de kalite takıntım var , çin malı ürünlere logo basan markaları da kullandım artık onlardan uzaklaşıp kaliteli ürünlere geçip uzun süreli kullanmak istiyorum

hamburkus

80+
Hocam marka değil de kalite takıntım var , çin malı ürünlere logo basan markaları da kullandım artık onlardan uzaklaşıp kaliteli ürünlere geçip uzun süreli kullanmak istiyorum
Attığın ürünler ne kadar kaliteli hocam fiyatları yüksek fakat ben şahsen hiç birine o parayı vermem hs80 max alırım :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Berkay Teksöz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Attığın ürünler ne kadar kaliteli hocam fiyatları yüksek fakat ben şahsen hiç birine o parayı vermem hs80 max alırım :D
Hepsi en üst kalite değil fiyatına göre kaliteleri de doğru orantıda. Üst kalite olarak Steelseries Pro ve Delta 2 var , Corsair de gayet güzel onu eleme sebebim diğer ekosistem ürünlerini beğenmiyorum yoksa değerlendirebilirdim

hamburkus

80+
Hepsi en üst kalite değil fiyatına göre kaliteleri de doğru orantıda. Üst kalite olarak Steelseries Pro ve Delta 2 var , Corsair de gayet güzel onu eleme sebebim diğer ekosistem ürünlerini beğenmiyorum yoksa değerlendirebilirdim
😂 bir şey diyemiyorum marka olcak diye fazla para verip düşük ürünleri almak yerine wraith üzerinden ekipman bakmak daha mantıklı

imzeo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Serkan
artics nova 5i yeni aldım genel olarak memnunum mikrofonun iyi olduğunu söylüyor beni duyan arkadaşlar ancak şuan pahalı ben 4.500e aldım 10 gün önce itopyodan

Top Bottom