2025 Yılında iPhone 11 ALINIR MI?

Ben Tümay

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
583
Bütçe
13.000
Merhaba,

Eski bir telefon kullanıyorum. Pek telefonda işim yok, İnstagram ve YouTube kullanacağım. Onun dışında basit oyunlar oynamayı seviyorum ama baya basit yani şuan ki S7'mde bile oynanıyor. İkinci el alacağım, eğer alınmaz ise ne önerirsiniz? Bütçeyi biraz genişletebilirim.

Pili düşük olmasın ben kullanıyorum pil 74 şarj 10 dan sonra başlıyor kasmalar, hele ki ios 26 da çöp oluyor telefon geri döndüm iOS 18’e

telefon olarak butce kisitliysa bence hala alinabilir tek sorunu kamerasi asla eskisi gibi degil yada bana oyle geliyor pil seviyesi yuksek olmasi tabi zor yada pili kaliteli degismis cihazlara bakmani tavsiye ederim pil seviyesi dusuk olunca sarj konusu cekilmez hale geliyor

instagram ve youtube icin ölü yatırım 11e gerek yok bence kanka ben cok apple düşkünü değilim o yüzden almazdım biraz kişisel bir tercih meselesi bu.

instagram ve youtube icin ölü yatırım 11e gerek yok bence kanka ben cok apple düşkünü değilim o yüzden almazdım biraz kişisel bir tercih meselesi bu.
Ne önerirsiniz?

Merhaba,

Eski bir telefon kullanıyorum. Pek telefonda işim yok, İnstagram ve YouTube kullanacağım. Onun dışında basit oyunlar oynamayı seviyorum ama baya basit yani şuan ki S7'mde bile oynanıyor. İkinci el alacağım, eğer alınmaz ise ne önerirsiniz? Bütçeyi biraz genişletebilirim.
2. elde uyguna alınabilir ama biraz eskidi o cihaz, Aynı fiyatlara sıfır A36 falan alınıyor mesela daha uzun ömrü olur büyük ihtimal.

Merhaba,

lcd 60 hz ekran değil mi iphone 11

Samsung S22+ vardır o fiyatlara. 11 hem IPS hem de desteği bitecek olan eski ve kötü bir telefon. S22+, iPhone 13 rakibi

Çok eski bir cihaz, artık alınmaz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,865
Üyeler
183,481
Son üye
lahanacorbası
Geri