Neler Yeni

🔴 2025'İN İLK ZAMLI MENÜSÜ GELDİ!🔥

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,497
İsim
uwu
Yapacak bir şey yok yasalar böyle maalesef ben artık 2 telefon ile geziyorum arama ve günlük kullanım için.
büyük ihtimal bende öyle yapacağım yd samsung alsam ultralar cebime sığmaz düz model alsam a serisi ile aynı telefon premium hissiyatı tam yakalayamıyor (materyal olarak değil dış görünüş olarak kılıfsız kullanınca o farkı hissettiriyor ama kılıfsız kullanamayacağıma göre )
ios alsan imei kaydı yapılmıyor yasal olmayan yollarla 15 yaşımda düşündüğüm şeylere bak amerikada yazın 3/4 ay çalışıyor 16 yaşında çocuklara araba alıyor araba dediğimde mersedes c200d yada v8 li arabalar biz burda ben çalışmıyorumda çalışan çok kişi var oda telefon almaya bile yetmiyor

Palo DAYI 👑

80+ Gold
büyük ihtimal bende öyle yapacağım yd samsung alsam ultralar cebime sığmaz düz model alsam a serisi ile aynı telefon premium hissiyatı tam yakalayamıyor
ios alsan imei kaydı yapılmıyor yasal olmayan yollarla 15 yaşımda düşündüğüm şeylere bak amerikada yazın 3/4 ay çalışıyor 16 yaşında çocuklara araba alıyor araba dediğimde mersedes c200d yada v8 li arabalar biz burda ben çalışmıyorumda çalışan çok kişi var oda telefon almaya bile yetmiyor
ozaman daha çok çalışaçak !

Dahası  
Reaksiyon skoru
7,092
İsim
Burak Karadağ
Hocam ben A2'ye yazıldım. 2528 TL harç parası veya vergi tarzında bir şey söylediler tam hatırlamıyorum. Bunu biraz daha açar mısınız?
Sürücü belgesi harcı, sürücü belgesini almaya hak kazanmış ve ilk kez ehliyet alacak ya da ehliyetini yenileyecek kişilerin ödediği ücrettir. Tel seferlik diye biliyorum.

I'm GANDALF

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
544
İsim
mert
büyük ihtimal bende öyle yapacağım yd samsung alsam ultralar cebime sığmaz düz model alsam a serisi ile aynı telefon premium hissiyatı tam yakalayamıyor (materyal olarak değil dış görünüş olarak kılıfsız kullanınca o farkı hissettiriyor ama kılıfsız kullanamayacağıma göre )
Eğer başka bir giderin yoksa yani bir "kurulu" düzenin varsa çok rahat 1-2 ay çalışarak araba alabilirsin, çevremden biliyorum. Maalesef şu anda benim senin gibi gençlerin tek yapabileceği çok çalışarak geleceğini kurtarmak olur.

FutFlix

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,490
İsim
Çağatay
Kendilerine gelince %45, halka gelince %30. Güzel tezgah

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,497
İsim
uwu
Eğer başka bir giderin yoksa yani bir "kurulu" düzenin varsa çok rahat 1-2 ay çalışarak araba alabilirsin, çevremden biliyorum. Maalesef şu anda benim senin gibi gençlerin tek yapabileceği çok çalışarak geleceğini kurtarmak olur.
ben şuan dersleri ortalama düzeyde tutup sosyal medyaya son 4 ay özellikle vakit ayırdım belki bir umut ordan bişey olur diye hesapta son 2 haftadır günde 100 er 150 şer artıyor şuan 63,7k hesap ama işte ne sponsor var nede nereden bulacağımı biliyorum (hesabı 27 ağustos 2024 te açtım)

I'm GANDALF

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
544
İsim
mert
ben şuan dersleri ortalama düzeyde tutup sosyal medyaya son 4 ay özellikle vakit ayırdım belki bir umut ordan bişey olur diye hesapta son 2 haftadır günde 100 er 150 şer artıyor şuan 63,7k hesap ama işte ne sponsor var nede nereden bulacağımı biliyorum (hesabı 27 ağustos 2024 te açtım)
umarım istediğin şeyi başarırsın

Palo DAYI 👑

80+ Gold

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Sürücü belgesi harcı, sürücü belgesini almaya hak kazanmış ve ilk kez ehliyet alacak ya da ehliyetini yenileyecek kişilerin ödediği ücrettir. Tel seferlik diye biliyorum.
Şimdi şöyle;
x miktar kurs parası
x miktar yazılı sınav harcı
x miktar direksiyon sınavı harcı
2.528 lira da kart çıkartma parasının haricindeki gereken miktar.

BabaVoss7

80+ Silver
Yav herşeyi geçtim tamam diğerlerininde izahı yokta abi yurt dışına çıkarken ben niye vergi ödüyorum lann?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Çıkamam çıkmıyorum o ayrıda

Aquamen

80+ Bronze
beğenmiyorsanız gidin kardeşim aaaaaaaaaaaaaaaaa
Ekran görüntüsü_30-12-2024_223458_yandex.com.tr.jpeg

KYLORIN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,108
İsim
Eymen
Hesap neydi

Top Bottom