2025'te windows 10 mu kullanılmalı windows 11 mi?

mimiRxw

80+
Reaksiyon skoru
26
Son zamanlarda forumlarda falan karşıma çıkıyor çoğu kullanıcı win 11 taraftarı çoğu kullanıcı ise win 11 vista gibi berbat hala win 10 performans ve stabilize olarak çok daha iyi diyor sizce hangisi daha iyi

Son zamanlarda forumlarda falan karşıma çıkıyor çoğu kullanıcı win 11 taraftarı çoğu kullanıcı ise win 11 vista gibi berbat hala win 10 performans ve stabilize olarak çok daha iyi diyor sizce hangisi daha iyi
10 hala taş gibi 11deki sorunları çözerlerse elbet 2026 gibi geçilir. Ssd bozan güncelleme mi olur. 10dayım keyfime bakıyorum.

Donanım 2020 sonrası güncel bir donanımsa widows 11 kullanın derim. Çıktığı günden beri kullanıyorum, tek beğenmediğim yönü sağ tık menüsü. Onu da basit bir şekilde eski haline getirebiliyorsunuz. Performans ve stabilite konusunda ise herhangi bir farklarını gözlemlemedim. Estetik olarak çok daha zarif bir işletim sistemi 11.

Bana göre Windows 11 berbat bir işletim sistemi. En son kurduğumda sistem kafayı yemişti. 12.nesil işlemci, M.2 SSD olmasına rağmen çok yavaşlamıştı. Ben Windows 10 Enterprise LTSC 2021 sürümünü kurdum. Bununla güvenlik güncelleştirmelerini de almaya devam edeceğim. Microsoft'ın o saçma sapan işletim sistemine asla geçmem.

Şu anda kullandığımın desteği kesilince de IoT sürümüne geçerim. Onu da 2032 yılına kadar kullanırım, oh mis.

11 ve 10 kullandım en iyisi 10du w11 hala sorunları var hız stabilite olarak tam iyi değil 2027de veya 28 geçmek mantıklı

Geri