2026'da "Asus ROG Ally Z1 Extreme" Alınır mı?

Yok be hiç ağır değil beni rahatsız etmiyor, cihaz bence çok iyi iyi günlerde kullanın
Teşekkür ederim hocam. Gerçekten Rog Ally alsaymışım pişman olacakmışım. Lenovo ekran işini gerçekten çok iyi başarmış. Sizlerde iyi günlerde kullanın, tekrardan teşekkürler (:

Şimdi öncellikle bilmeniz gerekenler çok ısınıyor cihazlar 60 fps bazen sabit oluyor şarjları maximum 1,30-2 saat gidiyor ben de kendime asus ally alacaktım sonra ta almaya gittim orda abi bana lenovo legion go gösterdi ekranı o kadar güzelki büyükki mest oldum zaten z1 extream kullanıyor lenovada. sizinde dediğiniz oyunlar vs emin olun ally yetmicek ekran olarak. Lenovada nintendo gibi koların çıkması falan çok hoşuma gitti hatta şu an cihazdan nba2k oynuyorum çok bir performans beklememek gerek onu bilin ama kesinlikle üzmüyorum da hogwarts legacy falan oynuyorum ben hitman vs çok keyif veriyor bana size ekran görselide ekledim. Nintendo kendi oyunları vs olduğu için hem alıp hem oyuna para yatırmak gerekiyor burdan hem asus için hem lenovo steam epic kurulabiliyor hatta hogwarts a türkçe yama yaptım steam deck tercih edicektim bu tür sebeplerden ben de böyle bi cihaza yöneldim ben çok memnunum dediğim gibi şarj ve ısınma konusu hariç ama bi el konsolu telefonda ısınıyor çabuk şarjı bittiyor böyle bakmak lazım. Keyif alıyorsanız ps5 de bir tercih olabilir kolu alıp uzanıp oynayabilirsiniz tabi ama bu konsolların keyfi bi başka
Cihazı şuan aktif olarak kullanıyorum, çok memnunum. Sizlere de tekrardan teşekkür ederim :) Bir sorum var:Acaba analog tuşlarında bulunan kılıf tarzı şeyleri nereden bulabilirim? Ayrıca bu cihaz için pek fazla, hatta hiç aksesuar bulamadım. Bir tek kırılmaz nano camlar var o kadar. Birde şeffaf bir kılıf bulabildim sadece. Sanırım pek fazla bir aksesuarı yok cihazın :(

Cihazı şuan aktif olarak kullanıyorum, çok memnunum. Sizlere de tekrardan teşekkür ederim :) Bir sorum var:Acaba analog tuşlarında bulunan kılıf tarzı şeyleri nereden bulabilirim? Ayrıca bu cihaz için pek fazla, hatta hiç aksesuar bulamadım. Bir tek kırılmaz nano camlar var o kadar. Birde şeffaf bir kılıf bulabildim sadece. Sanırım pek fazla bir aksesuarı yok cihazın :(
Evet maalesef aksesuarı yok ben normal ps5 koluna takılan joystick koruyucu kullanıyorum üstüne

• Üzgün
Reaksiyonlar: ReQo
İnternetin iyiyse bir Gamepad al telefonunla GeForce Now dan oyna, el konsolu çok mantıklı gelmiyor illa olacaksa da Nintendo Switch olur benim gözümde.
geforce now sakın alma
4 yıl her paketi kullandım ÇÖP HİZMET

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,370
Üyeler
185,716
Son üye
Efe8373
Geri