Arkadaşlar merhaba 2060 super içeren ekran kartlı bir sistem alıcam. İtopya'ya bu hafta mağazanın açılıp açılmayacağını sorduğumda hiç net evet demediler o yüzden açılmazsa eğer başka ihtimalleri değerlendiriyorum paylaşıcağım kasalar hakkında yorum yapabilir misiniz? Eğer varsa önerilerinizi dinlemek isterim (başka mağaza, başka kasa vs.)
İtopya kasa. - Bu kasaya ekstra 206yor ve TOSHIBA OCZ 500GB RC500 NVMe M.2 SSD ekstralarını koydum.
Fiyatı : 6,852,51
Teknobiyotik Kasa - Bu Kasada ekstra ssd yükseltmesi yapınca
fiyatı : 7.231,47 ₺
GameGaraj Kasa - Bu kasada ekstra yükseltme olarak anakart msi b450m pro ve ssd yükseltmesi yapınca
Fiyat: 7240 civarı
İnceHesap Kasa - Bu kasada malesef ssd yükseltmesi yapamadım
Fiyat 7000
İtopyada fiyat çok daha uygun fakat mağaza açılmazsa kargo süresi belrisiz olduğundan ve biraz acelem olduğundan dolayı kararsızım önerilerinize açığım
İtopya kasa. - Bu kasaya ekstra 206yor ve TOSHIBA OCZ 500GB RC500 NVMe M.2 SSD ekstralarını koydum.
Fiyatı : 6,852,51
Teknobiyotik Kasa - Bu Kasada ekstra ssd yükseltmesi yapınca
fiyatı : 7.231,47 ₺
GameGaraj Kasa - Bu kasada ekstra yükseltme olarak anakart msi b450m pro ve ssd yükseltmesi yapınca
Fiyat: 7240 civarı
İnceHesap Kasa - Bu kasada malesef ssd yükseltmesi yapamadım
Fiyat 7000
İtopyada fiyat çok daha uygun fakat mağaza açılmazsa kargo süresi belrisiz olduğundan ve biraz acelem olduğundan dolayı kararsızım önerilerinize açığım