Neler Yeni

Çözüldü✓ 2080S Sistem ne kadar eder?

T.P.G.

80+ Titanium
Selamlar, şu sistem her şeyiyle ne kadar eder

R5 3600
B450 Aorus Elite
2x8 LPX 3000mhz
2080s windf
Td500
Nzxt e650
Ml240l v2
970 evo 500gb

AOC Q27G2U
G513

Hepsinin en az 1 sene garantisi var, kutulu faturalı.
Alıcı bulurum rahat siz bana ne kadar eder onu söylerseniz iyi olur.

Teşekkürler şimdiden.

NespaY

80+ Silver
olmaz biraz bilgi edinin boş yapmayın hele 2kda asla yapmaz
sıfırı 17k topladım en ucuzlardan 14-13 k ya gider
Mesaj otomatik birleştirildi:

3070 toplarsınız hocam

hatta şu andan toplayabilirim
Cahil misiniz hocam ''Hele 2k da asla olmaz ''yazmış birde. Hocam zaten çözünürlük yükseldikçe darboğaz olmaz, çözünürlük düştükçe darboğaz olur gelmiş burda bana artislik yapmaya çalışıyor, Cahil reis sen git bi iyice öğren şu darboğaz mevzusunu.

T.P.G.

80+ Titanium
Cahil misiniz hocam ''Hele 2k da asla olmaz ''yazmış birde. Hocam zaten çözünürlük yükseldikçe darboğaz olmaz, çözünürlük düştükçe darboğaz olur gelmiş burda bana artislik yapmaya çalışıyor, Cahil reis sen git bi iyice öğren şu darboğaz mevzusunu.
Güzel bir şekilde anlatabilirdiniz bence, biraz sert oldu sanki.

Metehann.

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,685
İsim
Metehan
gereksiz agresiflik.

Frenerno

80+ Silver
En İyi Cevap
2
neyim cahil yapmaz diyorum asla sanki bilmiyorumterbiyesiz terbiyesiz konulşma ayağını denk al 1080p de rtx 2080 super ile darboğaz yapmaz!

cahil kardeşim sen yanlış bir şey yazıp bana cahil diyorsun

Frenerno

80+ Silver
En İyi Cevap
2
allahım ya 1080pde yapmaz 2kda asla yapmaz diyorum türkçe bilmeden bana laf atıyor

2K da bile yapmaz demişsiniz cahil hocam, bile yani Darboğaz çözünürlük arttıkça azalır, zaten 2K da yapmaz ama 1080p de yapar.
o anlamda dedim zaten 2kda asla demek ne demek 1080p de yapmaz 2k da asla farkı mı anlamıyorsunuz yetersiz kalıyor galiba türkçe

Frenerno

80+ Silver
En İyi Cevap
2
2K da bile yapmaz demişsiniz cahil hocam, bile yani Darboğaz çözünürlük arttıkça azalır, zaten 2K da yapmaz ama 1080p de yapar.
bir de utanmadan söylüyor ya kardeşim zaten öyle diyorum bana agresiflik yapıyor

NespaY

80+ Silver
allahım ya 1080pde yapmaz 2kda asla yapmaz diyorum türkçe bilmeden bana laf atıyor

o anlamda dedim zaten 2kda asla demek ne demek 1080p de yapmaz 2k da asla farkı mı anlamıyorsunuz yetersiz kalıyor galiba türkçe
Yazını değiştirmişsin bu nasıl yüzsüzlük birde gelmiş burada yanlışını değiştirip beni ezmeye çalışıyor hocam 10 yaşında mısınız ? Sizle muhattap bile olmaya değmez.

Frenerno

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Niye yazınızı düzelttiniz :ASDASDASDFASFASDFADF
Yazınızı düzeltip beni ezmeyemi çalışıyorsunuz neyse hatanızı anlamanız bile iyi bir şey AS:DASDASDASFAsf
düzeltmedim düzelttiysem bu forumdan ömür boyu banlanmayı talep ediyorum yemin ederim ki düzeltmedim

Frenerno

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Yazını değiştirmişsin bu nasıl yüzsüzlük birde gelmiş burada yanlışını değiştirip beni ezmeye çalışıyor hocam 10 yaşında mısınız ? Sizle muhattap bile olmaya değmez.
yanlış anlayıp bana laf atıyorsunuz kahkaha tufanı seni

Top Bottom