Neler Yeni

Öneri 20K Civarı ve Altında Telefon Önerisi

lexerotk

80+ Bronze
mart ayında hali hazırda rom desteği olan nothing phone 1 var ona da bakabilirisn
Hocam romdan ümit kestim bana bütçeme göre en iyi ne önerirsiniz. Xiaomi gibi markalardan biraz daha uzak durmayı tercih ederim çünkü çok fazla gereksiz uygulama var.

İsimbulamajim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,592
İsim
Ehm
Discord
isimbulamajim

lexerotk

80+ Bronze
Google uygulamaları varmı fakat?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu fiyata rakipsiz Yurdışı Xiomi 14T Pro
Yurtdışı çok uğraştırıcı. Ki artık Xiaomi telefonların bootloader kilidi falan kırılması çok zorlaştı. Ben telefonumda aptalca reklamlarla uğraşmak istemiyorum.

'SteeL

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
394
İsim
Mehmet B
Google uygulamaları varmı fakat?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yurtdışı çok uğraştırıcı. Ki artık Xiaomi telefonların bootloader kilidi falan kırılması çok zorlaştı. Ben telefonumda aptalca reklamlarla uğraşmak istemiyorum.
Botloader kilidi çok kolay açılıyor ayrıca sonradan yazılım yğklemek isterseniz şuan xiaomi en uygun olanı internette çok fazla destek saglayıcı dökümanlar var

lexerotk

80+ Bronze
Botloader kilidi çok kolay açılıyor ayrıca sonradan yazılım yğklemek isterseniz şuan xiaomi en uygun olanı internette çok fazla destek saglayıcı dökümanlar var
Çok kolay açılıyor du. Maalesef HyperOS ile birlikte nerdeyse imkansız hale getirildi.

lexerotk

80+ Bronze
hala açılabiliyor yurtdışı xiaomi kullanan çok büyük bir kesim var ve imei atmak için botloader kilidi açılıyor
Sadece 14 gün için açılıyor. o süre geçtikten sonra 1 sene daha açamıyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,063,076
Üyeler
168,888
Son üye
ysf41
Top Bottom