Neler Yeni

20k civarlarında bilgisayar toplamak istiyorum

Mr.Cody

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
151
İsim
Emirhan Ceyran
Bu kasaya zaten ilerleyen zamanlarda psu almak zorunlu, ve bu psu ile ben 20k lık sistemi hiç riske atmazdım. Kasa iyi ama cooler master ile hem psu derdinden kurtuluyorsun hem de kasanın kalitesi artıyor, ben onu eklemeni tavsiye ederim. Rampage psu hakkında kesin bir şey söyleyemem, teknoloji şans işidir herkesin dediği gibi. Bir bakarsın 2-3 aya psu çöp olmuş. Bir bakarsın seni senelerce götürmüş. Ama yinede işi şansa almazdım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Technopat-two win bence çok iyi bir seçenek stok varken kaçırma
sen 3070ti ı mı tercih ederdin tecnopatınkini mi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
2007adda
Rtx 3070ti gibi iyi bir performans sergileyen bir ekran kartı var sistemde

Son düzenleme:

YusufTlh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Yusuf Talha Yılmaz
Rtx ile oyun oynamak istiyorsanız nvidia alın

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
2007adda
Tabiiki rtx olasılığı amd kartlarda yok ama onun dışında fazla masraftan kurtuluyorsunuz

ileride pişman olmayacağım bir sistemse tercih edeceğim
Pişman olmak derken güvenliği kastediyorsan cooler master gayet güvenilir ve bilindik bir marka psu ları da güvenilir. Performans açısından rx 6750xt 2k da harika bir performans sergiliyor, üstelik 1100tl geri ödemeni de alınca sistem çok ama çok uyguna geliyor, üstelik 1tb ssd ekliyoesun sisteme

Mr.Cody

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
151
İsim
Emirhan Ceyran
Tabiiki rtx olasılığı amd kartlarda yok ama onun dışında fazla masraftan kurtuluyorsunuz

Pişman olmak derken güvenliği kastediyorsan cooler master gayet güvenilir ve bilindik bir marka psu ları da güvenilir. Performans açısından rx 6750xt 2k da harika bir performans sergiliyor, üstelik 1100tl geri ödemeni de alınca sistem çok ama çok uyguna geliyor, üstelik 1tb ssd ekliyoesun sisteme
geri ödeme olayı nedir tam olarak

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
2007adda
Tabii benim bilgim burda bitiyor daha iyi bir öneri için konuyu öne çıkar bence belki daha iyi bir fırsat olabilir, eğer onaylarlar ise al bence bu sistemi.

Up

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,978
Üyeler
166,297
Son üye
sahipkiranhazretleri