Kaç yıl boyunca kullanıcaksın ve cs valo oynuyor musun ona göre bi kulaklık bulayım20k bütçe var monitor dahil bir sistem toplamam gerekiyor.Yakın zamanda çıkacak bir youtuber sistemi varmı acaba bu klasmanda yada şuan uygun bir hazır sistem.
Kulaklık lazım değil hocam götürebildiği kadar götürecek sistem arada bir rekabetçi oyunlar oynanacak.Ama daha çok çalışmak için sistemKaç yıl boyunca kullanıcaksın ve cs valo oynuyor musun ona göre bi kulaklık bulayım
20k bütçe var monitor dahil bir sistem toplamam gerekiyor.Yakın zamanda çıkacak bir youtuber sistemi varmı acaba bu klasmanda yada şuan uygun bir hazır sistem.
yukarıda tavsiye edilen monitör mu daha iyidir bu önerilen mi sizce?SILVERSTONE-3060 / AMD Ryzen 5 5600 / ASUS GeForce DUAL RTX 3060 V2 OC 12GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
SILVERSTONE-3060 oyuncu bilgisayarı AMD Ryzen 5 5600 işlemci, ile güçlendirilerek üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.www.gaming.gen.trITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
Attığım hazır sistemde en ucuz 1 tb ssd yi seçip öyle almanızı öneririm
Sistemi kaç yıl kullanıcaksınız bide
3060 ti meselesi için konuşucam 3060 ti evet performans olarak iyi ve benzer fiyata bulunabiliyor ama vram olarak ilerde sıkıntı çıkarır diye 3060 önerdim, monitör içinde yuksrdakinin özelliklerini bilmiyorum ama benim attığımın özellikleri güzel 3060 ti istiyorsanız bunu alabilirsiniz dediğim özelleştirmeleri yaparakŞuan en uygun 3060ti lı hazır sistem hangisidir acaba bilen var mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:
yukarıda tavsiye edilen monitör mu daha iyidir bu önerilen mi sizce?
Şuan en uygun 3060ti lı hazır sistem hangisidir acaba bilen var mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:
yukarıda tavsiye edilen monitör mu daha iyidir bu önerilen mi sizce?