PSU buna da bakılabilir. Ben olsam bunu alırım rm'ye o kadar vermem:İşlemci ; ryzen 7 5800x
Ekran kartı ; rtx 3080
Anakart ; b550 (modele sen karar ver)
Ram ; crucial ballistix (çipi çok iyi)
Sdd ; kingston a2000
Kasa ; td500
Sıvı soğutma ; silverstone pf 240 veya pf 360
Psu ; https://www.akakce.com/power-supply/en-ucuz-corsair-rm850-cp-9020196-eu-850w-fiyati,609823230.html
İntel olması gerkiyormuş.İşlemci ; ryzen 7 5800x
Ekran kartı ; rtx 3080
Anakart ; b550 (modele sen karar ver)
Ram ; crucial ballistix (çipi çok iyi)
Sdd ; kingston a2000
Kasa ; td500
Sıvı soğutma ; silverstone pf 240 veya pf 360
Psu ; https://www.akakce.com/power-supply/en-ucuz-corsair-rm850-cp-9020196-eu-850w-fiyati,609823230.html
Oyun odaklı olacak. İşlemci Intel olmalı onun dışında bir marka tercihi yok. Toplama sistem olmalı.
kusura bakmayın intel yazdığınızı görmemişimdirekt alınır bence ama illa 20k ya tamamlamak istiyorum derseniz hoşunuza gidecek veya daha güçlü bir şeylerle yükseltebilirsiniz.YouTube
www.youtube.com
Sebep? 5000 serisi amd işlemciler her anlamda intelden daha önce arkadaşınız fanboyluğu bıraksın.İntel olması gerkiyormuş.
Ben olsam AMD alırdım. Konu sahibi arkadaşım da değil. En üstte İntel olması gerekiyor yazdığı için arkadaşa hatırlatma yaptım.Sebep? 5000 serisi amd işlemciler her anlamda intelden daha önce arkadaşınız fanboyluğu bıraksın.
Ha ben sizi konu sahibi zannettim kb.Ben olsam AMD alırdım. Konu sahibi arkadaşım da değil. En üstte İntel olması gerekiyor yazdığı için arkadaşa hatırlatma yaptım.
Yok önemli değil. Olabilir bazen böyle şeylerHa ben sizi konu sahibi zannettim kb.
Neden intel 5600x bile yer yer 10900k'yı oyunda geçiyor 5000 serisi ile 10.nesil yarışamaz.Oyun odaklı olacak. İşlemci Intel olmalı onun dışında bir marka tercihi yok. Toplama sistem olmalı.
İntel fanboyluğu kanısına nereden vardın? Neden yargılayıcı konuşuyorsun? Belki bilgisi eksik ve intel'in daha iyi olduğunu sanıyor? Bırakın artık şu "öğğ fanboy ehehe"liği.Sebep? 5000 serisi amd işlemciler her anlamda intelden daha önce arkadaşınız fanboyluğu bıraksın.