Server kayıt var mı yok mu ona bak yoksa bence biraz pahalı ama cihaz nokta hatasızsa alınır20k civarına 2. El yd buldum. Alınır mı? Alırken nelere dikkat etmeliyim?
Yani yd piyasaını aşır bilmiyorum ama o fiyatlara direkt aıfır yd satan görmüştüm 30klara noromak tavsiye veriyim fake device infodan fln bakın o tür cihazlarda orjinal pparça çalmak çok oluyor swli alıcaksanızda sağlam bir yerd wyapılmış olsun yoksa sahte one ui çıkar günceleyince imei gider yada hiç güncelenemez20k civarına 2. El yd buldum. Alınır mı? Alırken nelere dikkat etmeliyim?
Kayıt yokmuş. Tek sim hiç kullanılmamış. Kozmetik olarak 10/10 diyor. 22k istiyor 21e falan alınır mı?Server kayıt var mı yok mu ona bak yoksa bence biraz pahalı ama cihaz nokta hatasızsa alınır
Elden mi çünkü sahibinden param güvende ile 22/23 E s24u bulursun gibi yada face ye bakKa
Kayıt yokmuş. Tek sim hiç kullanılmamış. Kozmetik olarak 10/10 diyor. 22k istiyor 21e falan alınır mı?
Yaşadığım yer küçük olduğu için çok sınırlı seçeneklerim. Ya da Ankara'ya falan gitmem lazımYani yd piyasaını aşır bilmiyorum ama o fiyatlara direkt aıfır yd satan görmüştüm 30klara noromak tavsiye veriyim fake device infodan fln bakın o tür cihazlarda orjinal pparça çalmak çok oluyor swli alıcaksanızda sağlam bir yerd wyapılmış olsun yoksa sahte one ui çıkar günceleyince imei gider yada hiç güncelenemez
Elden mi çünkü sahibinden param güvende ile 22/23 E s24u bulursun gibi yada face ye bakKa
Kayıt yokmuş. Tek sim hiç kullanılmamış. Kozmetik olarak 10/10 diyor. 22k istiyor 21e falan alınır mı?
İlanı letgodan buldum. Çok uzak olmadığı için elden almaya gideceğim. Facebooktaki kişiler hiç güven vermiyor bana nedense.Elden mi çünkü sahibinden param güvende ile 22/23 E s24u bulursun gibi yada face ye bak
Gidip kendiniz alacaksanız bi bakın ama önerimdir 14t pro flnda vardı daha uyguna sıfır onlar daha iyi olabilir samsunglara sanırım imei armakda zor oluyorYaşadığım yer küçük olduğu için çok sınırlı seçeneklerim. Ya da Ankara'ya falan gitmem lazım
14t proya 23 falan istiyorlar sanırım. Kayıt daha kolay oluyor ama s23u s24u daha iyidir diye düşünüyorum bilmiyorum ama. 14t pro daha mı iyi?Gidip kendiniz alacaksanız bi bakın ama önerimdir 14t pro flnda vardı daha uyguna sıfır onlar daha iyi olabilir samsunglara sanırım imei armakda zor oluyor
Biri sıfır diğeri ikinci el ondan dedim yoksa tabi s24 u14t proya 23 falan istiyorlar sanırım. Kayıt daha kolay oluyor ama s23u s24u daha iyidir diye düşünüyorum bilmiyorum ama. 14t pro daha mı iyi?