20k telefon honor 400 fiyatı

Reaksiyon skoru
3
a56 düşünüyordum normalde ama fiyatı pahalı geldi şarjıydı ekran koruyucusuydu falanıydı filanıydı honor 400 almayı düşünüyorum şuan honor 400 18.750 TL ama bana salı-çarşamba gibi bir miktar para yatacak o güne kadar indirim biter mi bilgisi olan varmı

Bence bitmez, bitse bile yakın zaman sonra tekrar indirime girer, uzun zamandır durum böyle, indirim bitip 3-5 gün sonra tekrar giriyor, güya çıktığı ay sonunda indirimi bitireceklerdi, kaç ay oldu hala bitmedi, hatta 400 Pro'su çıkış fiyatından daha düşüğe bile indi.

Bence bitmez, bitse bile yakın zaman sonra tekrar indirime girer, uzun zamandır durum böyle, indirim bitip 3-5 gün sonra tekrar giriyor, güya çıktığı ay sonunda indirimi bitireceklerdi, kaç ay oldu hala bitmedi, hatta 400 Pro'su çıkış fiyatından daha düşüğe bile indi.
peki telefon hakkında ne düşünüyorsun 5-6k daha fazla verip a56 almaya değer mi yoksa honor 400 mü tercih ediyim

peki telefon hakkında ne düşünüyorsun 5-6k daha fazla verip a56 almaya değer mi yoksa honor 400 mü tercih ediyim
Bence kesinlikle değmez, arada 5-6k'lık fark hiç yok. Abim Honor 400 Pro kullanıyor, baya inceledim, çok güzel telefon, Samsung takıntısı yoksa Honor 400 alabilirsin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sana bağlı.Arada fark yok denecek kadar az.Bana kalırsa samsung yazılım olarak çok iyi honorun yazılımı çok kötü
Honor'un yazılımında nelerin kötü olduğunu açıklarsanız sizi anlamamızı kolaylaştırmış olursunuz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,035
Üyeler
184,721
Son üye
MKalkan
Geri