Honor 400 jaç yil gider?

YA.X0

80+
Reaksiyon skoru
6
20_25bin gibi bi bütçem var honor 400 almayı düşünüyorum honor 400 tahmini kaç yıl kasmadan düzgün bi şekilde götürür genellikle gündelik kullanıyorum ama ara sıra oyunda oynuyorum. Veya bu fiyatlara başka telefon öneriniz varmı?(çok büyük telefon sevmiyorum)

20_25bin gibi bi bütçem var honor 400 almayı düşünüyorum honor 400 tahmini kaç yıl kasmadan düzgün bi şekilde götürür genellikle gündelik kullanıyorum ama ara sıra oyunda oynuyorum. Veya bu fiyatlara başka telefon öneriniz varmı?(çok büyük telefon sevmiyorum)
Isınınca bence şuan da hafif kasıyor ama çok uzun ömürlü olmaz bence.
2-3 diyorum ben.

hocam 25 gibi bir bütçeye çıkmışsan s24fe bence rakipsiz bir telefon
düşünmeden al derim
2-3 diyorum ben.
hocam bende magic 7 pro kullanıcısıyım
telefonun emülatör dışında ısındığını görmedim
sizde neyden kaynaklı ısınıyor

Yani güncelleme desteğini uzun süre tutmuşlar ben honor 200 almıştım hâlâ da kullanırım stabil işletim sistemi var önceden Xiaomi kullanan birisi olarak ısınma yok işlemcisi verimli honor 400de de aynı işlemci var tek fark honor 400 de 1k mah fazladan batarya olması kamera olarak honor 400 de honor 90 kamerası kullanılmış honor 200de ise kendi has kamerası var alınabilecek telefon 5 yıl kadar idare eder zaten bir telefonun ömrü şu an 2 3 yıl max
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

2-3 diyorum ben.
Honor 200 sahibiyim Mersin gibi fazlasıyla sıcak nemli şehirde yaşıyorum ve bende ısınma sorunu yaşamadım kasma ise hiç yaşamadım

Ömür istersen s24 fe al ya

Biraz daha çıkarsa S24 FE al
Gündelik 6 yıl rahat
Biraz oyun dediğin PUBG falansa onları 4 sene idare eder 60 FPS altına düşmeden

Geri