20x10 elim için claw grip 800dpi fare önerisi

Reaksiyon skoru
84
Bütçe
250
Selamlar herkese.
15a2bbeb-fb2a-4d05-b990-45dce38358c5.jpg
gördüğünüz gibi bir fare istiyorum. Elim büyük 20x10. Claw Grip tutuyorum VALORANT için beni yarı yolda bırakmayacak bir fare arıyorum. 800DPI veya 400DPI işimi görecektir. Bütçem 250TL Teşekkürler.

O neymiş ya fırınlardaki kürekler o kadar değil fırıncı küreği olmak ister misin :kekw:

Şu anki kullandığın mouse nedir ve elini rahatsız ediyor mu? Yani şu anki mouseunun ayarlarında mı arıyorsun?

O neymiş ya fırınlardaki kürekler o kadar değil fırıncı küreği olmak ister misin :kekw:

Şu anki kullandığın mouse nedir ve elini rahatsız ediyor mu? Yani şu anki mouseunun ayarlarında mı arıyorsun?
ya ben bu fareyi arkadşımdan aldım markası modeli ne bilmiyorum ama şans eseri çok alıştım rahatsız etmiyor. dpi falanda bilmiyorum ama kabataslak ölçtüğümde 800dpi gibi gördüm benim istediğim o fırıncı küreği kadar olan elime uygun 800dpi valoranta uygun bi mouse :D

ya ben bu fareyi arkadşımdan aldım markası modeli ne bilmiyorum ama şans eseri çok alıştım rahatsız etmiyor. dpi falanda bilmiyorum ama kabataslak ölçtüğümde 800dpi gibi gördüm benim istediğim o fırıncı küreği kadar olan elime uygun 800dpi valoranta uygun bi mouse :D
HP OMEN Essential'a bakabilirsin.

Glorius Model D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,167,114
Üyeler
185,379
Son üye
ATANK
Geri